Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEn suan kasılmaları önleyici ilaç kullanıyorum csnım nst de sancım çıkıyor ama açılmam Yok merak ettiğim acaba yaşadığım braxton hicks kasılmaları mı31 hafta hissetmeniz için erken sanki. Doğum yaklaştıkça olan birşey ama siZin daha 9 haftanız var stres yapmayın derim
Bu Arada belli olur
Canım benim yaşadığım braxton hicks mi bilmiyorm ama nst sancım çıkıyor açılmam Yok o yüzden doktorum bir ilac başladı kasılmaları önleyici erken Doğum yapmaktan cok korkuyoeumÇıkar tabii ki. Farklı şeylere bakarak yalancı mı gerçek mi ayırt ediliyor.
Canım benim yaşadığım braxton hicks mi bilmiyorm ama nst sancım çıkıyor açılmam Yok o yüzden doktorum bir ilac başladı kasılmaları önleyici erken Doğum yapmaktan cok korkuyoeum
Bebek henüz Doğum kanalına inmedi, o yüzden sancı ve kasılma olması doğal. Açılma batmı yokmu diye de sürekli muayene olmanın anlamı yok doğumu tetikleyebilir o muayeneler. Olabilir ama size mutlaka dinlenmenizi Öneririm stresten de uzak durun abna erken başlamış gibi geldiBEn suan kasılmaları önleyici ilaç kullanıyorum csnım nst de sancım çıkıyor ama açılmam Yok merak ettiğim acaba yaşadığım braxton hicks kasılmaları mı
30+2 canım açılmam Yok ilaca daha dünü başladım ama sanki ara ara gene karnım toplanıyor psikolojik mi onu Da bilmypoem sürekli elim karnımda geziyorumKaçıncı haftadasınız? Açılma ve silinme yoksa yalancıdır zaten. Verdiği ilaçla rahatlıyorsanız korkacak bir sey yok.
Zaten dediğin gibi canım muayene de acıyormuş SANIRIM rahimi bende erken olduğunu düşünüyorum Zaten Doktoe da muhtemelen o yüzden ilac verdi bu arada nst d çıkan ağrılarım cok dazla değil ama var gözüküyorBebek henüz Doğum kanalına inmedi, o yüzden sancı ve kasılma olması doğal. Açılma batmı yokmu diye de sürekli muayene olmanın anlamı yok doğumu tetikleyebilir o muayeneler. Olabilir ama size mutlaka dinlenmenizi Öneririm stresten de uzak durun abna erken başlamış gibi geldi
30+2 canım açılmam Yok ilaca daha dünü başladım ama sanki ara ara gene karnım toplanıyor psikolojik mi onu Da bilmypoem sürekli elim karnımda geziyorum
Olur canım stres yapma, ama şöyle bir 37 haftanın geçmesi lazım bebeğin akciğer gelişimi için. O yüzden bence sen ilacı kullan ve uzun uzun dinlen. Bende stresten erken Doğum yapacaktım 34. Haftada nst 60 gösteriyordu ama dedim ben bununla başa çıkarım. Tüm gün hint filmleri izledim ayaklarımı uzattım anne bebek kitapları okudum. Bebek hem sakinleşti hem de 39. Haftada geldi. O yüzden senin kendini sakinleştirmen lazım. Yoksa sıkıntı olurZaten dediğin gibi canım muayene de acıyormuş SANIRIM rahimi bende erken olduğunu düşünüyorum Zaten Doktoe da muhtemelen o yüzden ilac verdi bu arada nst d çıkan ağrılarım cok dazla değil ama var gözüküyor
Bende öyle yapıyorum bol bol su ivip uzanıyorum hiç bir is yapmıyoeım ne olur Ne olmaz diye teşekkür ederim cevabınız icin kasılma olduğumda çoğu zaman agrı hissetmiyorum zatnSiz olabildiğince yatın. ilacı duzenli kullanın, o ilaçların etki süresi kısa oluyor, ihmal etmeyin o yuzden. Gercek eylem başlayınca durdurulamıyor zaten. Açılma yoksa doğurmazsınız. Kasılma sıklığınızı takip edin. Sıklaşır ve düzenli olmaya başlarsa yine doktora başvurursunuz ama gercek kasılma böyle olmaz merak etmeyin.
3 gün cok ağladım yalan Yok ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi insallah bende bununşa başa çıkabilirim çok teşekkür ederiöOlur canım stres yapma, ama şöyle bir 37 haftanın geçmesi lazım bebeğin akciğer gelişimi için. O yüzden bence sen ilacı kullan ve uzun uzun dinlen. Bende stresten erken Doğum yapacaktım ama dedim ben bununla başa çıkarım. Tüm gün hint filmleri izledim ayaklarımı uzattım anne bebek kitapları okudum. Bebek hem sakinleşti hem de 39. Haftada geldi. O yüzden senin kendini sakinleştirmen lazım. Yoksa sıkıntı olur
Canım cok teşekkür ederim insallah bende Allah'ın izni ile atlatırım doktorum verdiği ilacın etkili olduğunu söylüyor umarım ise yararAyrıca o toplanmayı ben de çok hissettim çok ayakta durma dinlen bolca Allahın izni ile bişey olmaz strese girme tatlim
Canim sabada cok geçmiş olsun insallah Şen'de sağsalim alırsın bebeğini kucağına cok teşekkür ederim cevabın icin22.haftadan itibaren serviks kisalmasi yaşadım. Sonra ignelerle ve istirahatle düzeldi. Sık sık kasılma yaşardim, magnezyum kullandım bi faydasini gormedim.
Simdi 38.haftadayim ve 5 gündür sancilarim kasilmalarim var. Nst 85 90a vuruyor. Ama hala doğum yapmadigima göre ve doktorumun söylediğine göre bunlar yalanci sancilar. Nstde çıkıyor yani.
Insallah saglikla alırsınız kucaginiza
Bem adalat diye bi ilaç kullandım canim iyi geldiCanım cok teşekkür ederim insallah bende Allah'ın izni ile atlatırım doktorum verdiği ilacın etkili olduğunu söylüyor umarım ise yarar