Saç Kesim Şekilleri brezilya fönü -kadiköy kuaför- ??!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cikolatali-cilek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
13
0
16
Mrb Kizlar,

bu soru buraya ait mi bilmiyorum ama ..
haftaya almanyadan ,istanbul-kadiköye tatile gidicem
ve orda brezilya fönü keratin bakimi ile saclarimi düzlestirmek istiyorum..
aranizda daha önce yaptiran var mi ??
ne kadar a yaptirdiniz ??
ve önerebleceginiz kadiköy civarinda kuaför var mi ?
Tsk ederim :))

Ben seneler once 250 ye yaptirmistim İzmirde. Saclarim kivircik bu arada. Dipten kıvırcık uzadikca uclar duz oldugu icin sürekli duzlestirmek zorundaydim yoksa berbat duruyordu. Sac tipin benimki gibi kivirciksa hic önermiyorum canim. Ustelik bakimla yapmislardi benimkinide ama saclarim dibinden kopuyordu

benimkilerde dipten kivircik ( hic sevmiyorum...kiriliyor derken baya bi zarar mi gördü yani ??

sadece keratin bakımı yaptır.brezilya fönü için ekstra kimyasal ekledikleri için sonuç kötü olabilir.ama keratin çocukken saçlarımızda bolca bulunan zamanla çevre faktörleri ve kullandığımız su ve şampuna kalitesi nedeniyle akıp gidiyormuş keratin.çocukken ışıl ışıldı saçlarımız deyimi keratinin bolca bulunmasındanmış.bence her bayanaın saçına keratin dönem dönem yüklenmeli

tsk ederim :)) zaten brezilya fönü istemiyorum sadece keratin bakimi ..ama türkcesini arastirirken karsima brezilya fönü cikti ..galiba farkli seyler

Brezilya fönü benim de aklımda ama zararlarından dolayı çekiniyorum. Keratin bakımı yaptırıyorum,düzleştirmiyor saçı kaliteli hale getiriyor.

benim saclar kicircik ince telli ve kabarik ..bi arkadasim burda almanyada yaptirdi..saclari düzlesti ve isil isil parliyor.. o yüzden dikkatimi cekmisti ..maalesef burda fiyati baya bi yüksek

Bence arkadaşın saçını az da olsa düzleştiriyordur. Bakımdan sonra saçta iyi anlamda baya değişiklik oluyor,parlıyor; haliyle şekillendirdiğinde dikkat çekiyor. Kuaföre sorsan o da sana söyler keratin bakımı brezilya fönü gibi düzleştirmez.

peki tsk ederim :)

Kadıköy adım başı kuaför çok kaliteli yerlerde var basit yerlerde.
Fiyatta ona göre yani. Enbasiti 5 liraya fön çekerken 70-80 ne de fön çeken yerler var.
Brezilya fönü Saçı hafif dalgalı olanlar için ideal dalgalı kıvırcık saçlar için 1 ay sonra hüsrana dönüşüyo. Dipten gelen saçlar emanet gibi duruyo.

Geçen bi üye vardı Arkadaşının kuaförümde bedava diye herşey yaptıran. O keratin bakımın 70-80 lira olduğunu iddia ediyordu onu bulursanız o tavsiye etsin uygun fiyatlı yeri. Belki okur cevap verir bizde öğreniriz :)

Konu ilgili bolume tasinmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…