Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Brezilya fönü kullananlar yardimmm...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Lollyela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
467
289
33
Merhaba kizlar. Saclarim sariydi yillardir birgun cok sıkılıp acik kahveye biyattim cok guzel oldu, sonra akti sarilar cikti bidaha boyattim kuafor yeteneksizi gitti siyaha boyadiki hic sevmem siyahi sonra ogun bikere daha boyadi kizil oldu, ben agladim falan dediki bidaha bisey yapicam o biraz iyi gorunur dedi koyu kahve oldu eh iste iyi oldu. Neyse sonra o sac yine kizil oldu o goruntuye tahamul edemezdim. Guzelim sapsari ve belime kadar uzun barbie gibi saclarim gitti bir kac ay bakim yaptiktan sonra kuafore gidip ombre yaptirdim saclarim hala uzundu kuzenimin dugunu icin kaynak yaptirdim daha guzel olsun diye olduda, ama sonra kaynaklarim dolasti ve birbirine girdi acmanin imkani yok kaynaklari sokturdum saclarim acildi biraz ama dokuldu yiprandi azaldi az ve uzun sac hic hos durmaz bilirsiniz bende asimetrik küt kestirdim sonra hamile kaldim hemen uzadi zaten sacim simdi uzun ama enselerim surekli top olup dolasiyo biktim artik saclarimin o parlakligi falan bitmis durumda saclarimi 7 aydir boyamiyorum brezilya fonu yaptirsam sizce daha mu kotu olur yoksa bu saclar duzelirmi brezilya fonu kullananlar burda memnuyetlerini veya pismanliklarini yazarsa sevinirim parlak ve duz oluyomu kuaforum yapalim dedi ama artik kuaforlerin sadece birer paragozlerden ibaret oldugunu dusunmekteyim bana yardimci olucak arkadaslara tesekkurler ediyorum simdiden memnuniyetler fazlaliktaysa hemen yaptiricam ve sonucu sizlerle paylasirim kizlar.

Kimse yokmuuu sesimi duyan var miii
Merhaba, benim saçlarım belime kadar geliyor ve kalın telli sık bende ombre yaptırdım ama aşırı cok ve dalgali olunca kullanması asırı zor oluyordu kabarık bide brezilya fonu yaptırmaya karar verdim bir arkadasımda gordum ama cok kararsızdım buralarda arastirdim hep olumsuzdu yorumlar ama arkasımda cok iyi duruyordu bende en son dayanamadım yaptırdım uc gun falan baya ugrastık sonc bekledigimin ustundeydi daha yeni banyodan cıktım kuruttun ve dumduz yani ben cok memnunum ve yumsacık

Merhaba, benim saçlarım belime kadar geliyor ve kalın telli sık bende ombre yaptırdım ama aşırı cok ve dalgali olunca kullanması asırı zor oluyordu kabarık bide brezilya fonu yaptırmaya karar verdim bir arkadasımda gordum ama cok kararsızdım buralarda arastirdim hep olumsuzdu yorumlar ama arkasımda cok iyi duruyordu bende en son dayanamadım yaptırdım uc gun falan baya ugrastık sonc bekledigimin ustundeydi daha yeni banyodan cıktım kuruttun ve dumduz yani ben cok memnunum ve yumsacık
Simdi daha cok heveslendim benim saclarimda kalin telli ve gur sacimi yapmaktan nefret ediyorum bu yuzden bende annemle birlikte yaptircam insallah bende memnun kalirim sen kac paraya yaptirdin

Simdi daha cok heveslendim benim saclarimda kalin telli ve gur sacimi yapmaktan nefret ediyorum bu yuzden bende annemle birlikte yaptircam insallah bende memnun kalirim sen kac paraya yaptirdin
Ben iki yuze yaptırdım urun bioceratindi ama benim baya samimi oldugum kuafor yoksa sac uzunlugumdan dahq cok tutabilir bide sık ve cok ya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 169
Ben iki yuze yaptırdım urun bioceratindi ama benim baya samimi oldugum kuafor yoksa sac uzunlugumdan dahq cok tutabilir bide sık ve cok ya
Evet saclarin uzun cok guzel olmus gule gule kullan. Benimkide anneme 350 demis ama saclari hem cok gur hemde belinide geciyo baya uzun benimkide gur ama orta boyda sirtima geliyo benimkini 200 e falan yapar insallah malzemesu kalitelidir ya bide kalite farklari var bunlarin

Back
X