Ürün kafa derine temas etmediği sürece zaten dökülme sorunu olması mümkün değil. Yalnız seni şampuan hakkında uyarmak istiyorum, Nude eğer kaşıntı, kızarma, kepeklenme yaparsa anında bırak.Bazı kişilerde alerji yapabiliyor.
Rica ederim canım.Kuaforde ayni seyi soyledi diplere surmemeye ozen gosterdi buna dikkat edilmeli. Sampuani fonden önce uygulayıp garantiye almıştım bilgi için teşekkürler.
Genelde kıvırcık veya sık dalgalı saçalrda ikinci seans şart ama bir de şöyle dene.20aralik2014
Bugun oglen kuafore gittim son kez duzlestirdiler.yarin yika dediler ama ben dayanamayip gece yikadim. Dumduz olmadi ama duz-dalgali karsik ve yumusacik. tulermeler gitti ama sanirim kurutma makinesiyle kurutugum için hafif kabardi. Dumduz olmasi için 2.seansa gitmeliymism kafam karisti bilemiyorum.
Genelde kıvırcık veya sık dalgalı saçalrda ikinci seans şart ama bir de şöyle dene.
Saç kurutma makinesini kullanırken karıştıra karıştıra kurutmak yerine yukarıda sabit bir noktada tutarak yukarıdan aşağıya kurut ve kurutmadan önce de bir serum sür saçına o zaman kabarma olmaz.
Her kurutma işlemini böyle yap canım.Simdiden sonra da yapsam ise yarar mi
Her kurutma işlemini böyle yap canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?