Bromelain

cookietouch

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
3
Merhabalar şu sosyal medyada bitmek bilmeyen malum markanin bromelain şurubu var.

1)kullananlarin resmen hepsi zayıf
2)iş birliği olunca güvenemiyorum.

Kullanıp memnun kalan var mı aramizda?

Bromelaini ben ara ara hap formunda kullanıyorum ama kilo vermek için değil. Ödem atmak için. Çünkü sadece ödem atmaya yardımcı olur . Kilo vermek için kullanacaksanız hiç bir işe yaramaz.

Merhabalar şu sosyal medyada bitmek bilmeyen malum markanin bromelain şurubu var.

Ben ameliyat sonrası ödem için almıştım ama ödemde bir işe yaramadı bence kilo verme de de bir işe yaramaz

Pek işe yaramıyor ablamda kullandık.
Halen 70 kilo

Kimse kullanmadi mi?
Faydasını görmedim ama kötülemek istemem ben zaten 25 kg verdikten sonra aldım belki vücuttaki ödem attırıyordur ödemi kilo zannedenler var yani şöyle söyliyim ben eskiden kiloluydum benim vücudumda 10 kg o kadar ödem vardı çünkü ilk iki ay su gibi zayıfladim öyle söyliyim ödem ve ben 25 kg verdikten sonra bu Brolin meşhur oldu ben bu bu Ron ve karadut özünden aldım daha sonra bu rolden ben bir fayda görmedim zayıflatmadı da diyetimin devam ettiğinde kullandım hatta duraklama dönemindeydim hiçbir faydası olmadı yine diyorum zayıflatan olmuştur belki bir kişi burada zayifladim der bence bu ödem attırıyor ya bunun yerine de dişinizi sıksınız ödem atarsınız diye düşünüyorum

Pahalı ayrıca Zaten şişesi çok küçük alanlar bilir ve çok çabuk bitiyor yani 1.02 yemek kaşığı attığında ne olacak o sana 20 gün yetmez yani sabah akşam içtiğinde yani o yüzden ben Brolin gibi böyle şeylerin zayıflatırcağına inanmıyorum kızlar gerçekten ağzınızı tutarsanız zayıflıyonuz bakın ağzınızı tutarsınız dedim hastalıklarınız vardır onları kenara bırakıyorum onlara bir şey söyleyemem herkes aynı zayıflamak zorunda değil benim bir hastalığım bir sağlık sorunum yoktu çocuk da istediğim için 25 kg verdim şu an 5.06 kilosunu kesinlikle geri aldım hatta on kilosunu diyebilirim rahim filmi var önümde perşembe günü Ryan filmi çekileceğim oraya kendimi hedef koydum rahim filminde çekildikten sonra tekrardan zayıflamaya karar verdim yani bu kez mesela -15 kg olayım ya şu an üzerine- 15 daha koymak istiyorum yaza kadar

Yorumlar için teşekkür ediyorum. Hap formu bende de var. Ama düzenli kullanmadım bu süreçte sadece şunu onerebilirim gerçekten aşırı işe yarıyor taaaa ben lisedeyken Seda sayan elma krom çıkarmıştı gerçekten çok etkiliymis o zaman aile doktorumuz çok ovmustu.

Benimde bu aklımda kalmış eczaneden krom kapsülü aldım+yeşil elma.
Bayağı etkili iştah dengeleme konusunda da.

Guncell fikir çıkar belki.

Ben kullandım canım ikili almıştım yorumları görünce ama malesef ise yaramadi

Şurup değil hap alın mucize beklemeyin kilo verdirmez ödem attırır

Merhaba ben kahve rengı cam sısede yesıl etıketlı tabletı aldım . İnanılmaz etkılı ama zayıflamadan öte sındırım sıstemınızı düzenleyerek ödem atıyor .. zayıflama gıbı bır etkısı yok Bılgınız olsun helede yeme duzenı saglamayacaksqnız

ben argivit bromelain kullanıyorum şuan zayıflama sürecindeyim gerçekten çok iyi bir ürün denemelisin

`