Çocuk Hastalıkları bronşiolit teavisinde unacefin iğne

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sehergil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
32
0
96
5,5 aylık bebeğime geçen çarşamba bronşiolit teşhisi koydu doktorumuz. O gün ventolin tedavisi yapıldı. Evde kullanmak üzere bricanyl ve zinnat şurup verdi. Zinnat şurubu verdikten hemen sonra çıkarıyordu.2 gün öncezinnat yerine unacefin iğne verdi bu sefer. Bugün 3. iğne yapılacak. Hiç kullanan var mı? Genelde ventolini öneriyorlar.

öncelikle geçmiş olsun demek isterim benim oğlandada kullandım daha iki hafta önce oğlumdada bronşit var ve sık sık hastalanıyoruz çabuk enfeksiyon kapıyor:emir_bebek: bayramdan sonra doktora gittiğimdebize de unacefin iğne yazmıştı ayrıca bricanyl ve başka bi şurup daha verdi vurdurmak için gittiğimde sormuştum ne iğnesi diye hemşire antibiyotik demişti şükür hastalığımızı atlattık hatta kontrole gittiğimizde doktor çok iyi atlatmış artık dedi:nazar: ben evde ventolinin havasınıda kullanıyordum sanırım öksürük için veriyor öksürüğü geçince bıraktırdı şimdi başka bi hava kullanıyorum:3::3: şükr iyiyiz seninkide atlatır inşallah tekrar geçmiş olsun:3:

Back
X