Bronsit oldu yavrum :(

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı
kizlar o kadar üzgünümki anlatamam .. bebegim zor nefes aliyor.. cigliklarla uyaniyor.. bronsit dedi doktor .. iki ilac verdi ama hic faydasi olmadi .. bugün 3 ncü günü ve ben gec olmadan hastaneye götürcem. dua edin nolur :(((
yavrum bi ögünde 20 cc zorla iciyor :((
senağlama

allahim beterinden saklasin tabiki ama ne kadar zormus .. ne kadar caresiz kaliyormus insan .. allahim insallah daha kötü birseyi yoktur .
esimi bekliyorum ..hastaneye gitcez ..karisik yazdiysam k.bakmayin .. aglamaktan gözlerimi acamiyorum ..
o kadar kollarken iste ..sakinan göze cöp batiyo :(((((

Hep meral geliyor aklima . canim kim bilir nasil perisan oldu .cok zormus cok.

evet seni cok iyi anliyorum, anne'lik boyle bi sey iste
dedigin gibi sakinan goze cop batio diye cok dogru bi soz bu, evet cocuklar hasta olunca cok fena bende agliyorum su an iki yavrum da oksuruyor(oglan iki defa kustu :( )
az sonra bende doktora goturcem hazirlicam gidecem bakalim ne dicek doktor,
gecmis olsun hilmiyecigim
iyi bak yavruna
Allah'in izniyle bisey yoktur baska

canim cok gecmis olsun....kucucuk kiyamam ona ben.....insallah biraz daha iyi olarak donersiniz hastaneden...atlatir en kisa zamanda bebisin insallah askito cum....acil sifalar ....

corumlucadi cim havalardan mi sizede gecmis olsun.....bizimki hafif oksuruyor..bebislerimize Allah sifa versin....

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMMM inşallah en yakın zamanda iyileşirr efe'mm hastaneden hayırlı hbrlerle gelirsniz inşallahh ne kadar dikkat edersen et olcak olduktan sonra oluo cnm benim sıkma canını kıyamam....

benım oglumda bu yuzden ve yanlış tanı yuzunden ölumlerdem dondu aklıma geldıkçe çok kötu oluyorum efem 9 aylıktı hıç bışeyı yoktu 2 gundur burnu akıyordu babannemde özel dra gıdıyordu ılaç yazdırmak ıçın bende gıdeyımde burun damlası alayım dedım dr muayene etmem lazım dedı ettı ve olann oldu bu çocuk bronşit olmuş zatureye cevırmış tıkanmış heryerı hemen ıgne tedavısıne baslıcaz dedı ve ben orda öldum bıttım hemen ılk ıgnesı vuruldu eve geldık yarım saat gectı oglum fenalastı nefes alamıyor tıkanıyor annem bı yandan nefes alsın dıye kalp masajı yapıyo yavrum çıglık çıglıga bagırıyor okadar hareketlıydıkı onu öyle yattıyor görmek benı çok kotu yaptı hemen dıger ıgne ıçın tekrar o hastaneye gıttık ve baska dr vardı o dr ıgnesı vardı oglumun dedım ve ıgneyı gösterdıgımde dr sasırdı bu ıgne ne ıçın verıldı dıye bende anlattım hemen muayene ettı çocukta bışey yok bronşit felanda degıl bu ıgne çok agır vurulmaması gereken bı ıgne dedı ve çocuk tkanmış hemen çocuk hastanesıne göturelım dedıler ılk önce haskerı hastanesıne gıttık ordan ambulansla göturduler oglumu evet tıkanmış oglum 3 gun oksijene baglayıp hava verdıler çok şeyler cektım ve böyle bebeklerın bronşit oldugunu duyunca fenalasıyorum aklıma o gunler gelıyo

çok geçmiş olsun aşkito.inşallah iyi haberlerle dönersin.bebeğinin hasta olduğunu görmek gerçekten çok zormuş.benim kızımda ateşlendiğinde sabaha kadar nöbet tutmuştuk başında.allah sağlık versin tüm bebeklere hastalıklardan korusun inşallah.

çok gecmiş olsun canım...kesinlikle kolay değil...allah yardımcın olsun...

canım dua edecegız.valla cok uzuldum.ne dıyeyım rabbım caresız dert vermesın.coook gecmıs olsun durumunu tahmın edebılıyorum.mamayı uyurken vermeye calıs.o zaman ıcer belkı.ıhlamur ver muhakkak.ıyı haberlerunu beklıyoz....

gecmiş olsun askito cook zor valla biz bide ailecek gribiz :bbo:kız hem ondan rahatsız hemde diş etlerimiz şişti sivrilik var dişlerimiz cıkıyo onun huysuzlugu offf:çok üzgünüm:

canm çok geçmiş olsun.. inşallah tez zamanda iyileşir oğluşun. demişsin ya aklıma meral geliyor diye... Allah'ım yaşadıklarımı hiçbir anneye yaşatmaz inşallah. Çok kötüydü çok. Ama çok şükür geçmişte kaldı. Bi daha yaşamayacağımıza inanıyorum. Sakınan göze gerçekten çöp batıyor. Biz hastane ve doktor ziyaretleri dışında doğru düzgün dışarı çıkmadığımız halde kaç kez üşüttü yavrum. Umarım doktor güzel şeyler söylemiştir. Öptüm ikinizi de...

Canım çok geçmiş olsun. Benim kızım da nezle olmuştu 2 gece hiç uyumamıştık çok tıkanmıştı. Nezle bile kötüydü bronşit için Allah yardım etsin. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.

çok geçmış olsun askitocumm ..en kısa zamanda efe düzelir inşallah acili sifalar versın yavruşuna sıkma güzelım canını dıkat edersenı çok büyük bir rahatsızlık değil eltimin oğlumndada vardı benım eşimde 6 yaşına kadar bronsitliymiş hamdolsun şimdi ıkısde gayet ıyı rabbım tez zamanda efeyede şifa versın canımm

saolun kizlar....
doktora götürdüm önce.hastaneye götürme dedi .ilerleme yok dedi antibiyotik ,burun damlasi ve öksürük surubuna devam dedi.eger dudaklari morarir veya gögüs kafesi cökerse götür dedi .off allahim hep etrafimizdakilerin doldurmasi yaa.. yok astim olcak yok hastaneye yatir daha ii bakilir yok serum taktir ..perisan ettiler beni.
neyseki az bucuk yiyiyor yavrum yine öksüre öksüre gülücükler saciyor..:teselli:
annesinn kuzusu..keske allah bütün agrilarini bana verse:(

benım oglumda bu yuzden ve yanlış tanı yuzunden ölumlerdem dondu aklıma geldıkçe çok kötu oluyorum efem 9 aylıktı hıç bışeyı yoktu 2 gundur burnu akıyordu babannemde özel dra gıdıyordu ılaç yazdırmak ıçın bende gıdeyımde burun damlası alayım dedım dr muayene etmem lazım dedı ettı ve olann oldu bu çocuk bronşit olmuş zatureye cevırmış tıkanmış heryerı hemen ıgne tedavısıne baslıcaz dedı ve ben orda öldum bıttım hemen ılk ıgnesı vuruldu eve geldık yarım saat gectı oglum fenalastı nefes alamıyor tıkanıyor annem bı yandan nefes alsın dıye kalp masajı yapıyo yavrum çıglık çıglıga bagırıyor okadar hareketlıydıkı onu öyle yattıyor görmek benı çok kotu yaptı hemen dıger ıgne ıçın tekrar o hastaneye gıttık ve baska dr vardı o dr ıgnesı vardı oglumun dedım ve ıgneyı gösterdıgımde dr sasırdı bu ıgne ne ıçın verıldı dıye bende anlattım hemen muayene ettı çocukta bışey yok bronşit felanda degıl bu ıgne çok agır vurulmaması gereken bı ıgne dedı ve çocuk tkanmış hemen çocuk hastanesıne göturelım dedıler ılk önce haskerı hastanesıne gıttık ordan ambulansla göturduler oglumu evet tıkanmış oglum 3 gun oksijene baglayıp hava verdıler çok şeyler cektım ve böyle bebeklerın bronşit oldugunu duyunca fenalasıyorum aklıma o gunler gelıyo

saol cnm cok gecmis olsun allah korumus :(

gecmiş olsun askito cook zor valla biz bide ailecek gribiz :bbo:kız hem ondan rahatsız hemde diş etlerimiz şişti sivrilik var dişlerimiz cıkıyo onun huysuzlugu offf:çok üzgünüm:

gecmis olsun bitanem . insallah en agrisiz sekilde atlatirsiniz.. bizim dis sorunumuz xok henüz.

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.benim oğlan geçen gün ateşlendi.perişan olduk.uykusunda bile hep inledi.ben ağlamaktan perişan oldum.Allah sana güç versin.çok öptüm

Back
X