bronsit olurmu:(

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.995
2.983
333
Iyigeceler hanimlar
bugun annemgili ziyarete gittim. Kardesim bronsit hastasi ve öksürüyordu annem bronsit olcak kesin dedi. Neyse olsun dedim devam oturdum ne olcak sanki. 1yasinda ogluma babam kardesimin ictigi siseden su icirmis. Eve gelince esim söyledi. Uyuyamiyorum kac saatir ayni siseden bardaktan icince gecermi bu hastalik. Ben olsam dikkat ederim icirmem niye yapiyorlar Boyle anlamiyorum cok korkuyorum bsy olurmu

Bronşit bulaşıcı değil diye biliyorum,oğlum olurdu sık sık kızıma hiç geçmedi,öksürüğü dikkat edin,bişey olmaz inşallah.

Verem değil geçsin kardeşin olacak bronşit olacak diyor annen sizde neyse olsun diye biliyorsunuz çocuğunuz için endişeye kapılıyordunuz yazık

Verem değil geçsin kardeşin olacak bronşit olacak diyor annen sizde neyse olsun diye biliyorsunuz çocuğunuz için endişeye kapılıyordunuz yazık
Annem tahmin etti kesin bronsit olcak dedi istiyorsaniz gidin dedi onun üzerine olsun nolcak sanki dedim.
kardesim 9senedir bronsit hastasi ben hastalandirmadim onu. O oldu diye oglumadami gecsin. Anlamadimki nasil anlayisiniz var

Bronşit bulaşıcı değil diye biliyorum ben de bebekken olmuşum 7 yaşımda geçti 7 yil çektim bende.

Gecmis olsun zor hastalim ksrdesimde cok kücüktü hava fln bastirmiyordu
Teşekkür ederim ben de zor atlattim ama anlamadigim aynı şişe derken bardağa kâtip içme yok galiba ağzına dayayıp içme değil mi eger öyleyse benim de hoşuma gitmezdi. Aynı siseyi kafaya dikip içmeyi doğru bulmuyorum ben.

Eşim kronik bronşit hastası.4yıldır sayısız bronşit oldu.ağır hemde.sürekli içiçeyiz.öpüşüp koklaşırız aynı tabaktan yediğimiz aynı bardaktan su içtiğimiz çok olmuştur hastayken bile.ama hiç geçmedi.rahat olun.

Ayni siseyi dayamis evet kardesime üzülüyirum ama ben hastalandirmadimki onu oglum niye olsun daha cok kücük

Tesekkür ederim insallah bana bulassinda ona bulasmasin Allah beter hastaliklardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…