• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Brüksel tüp Bebek merkezinde denemesi olan varmi?

banada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
157
0
46
Almanya
Merhaba
ben araniza yeni katildim. Almanyada yasiyorum. Brüksele gitiim ama 2 deneme icin gidip gitmeme konusunda emin degilim. Denegimi olan varsa lütfen düsüncelerini paylassin

merhaba bende yeni üyeyim brüksel ile görüştüm.ilk denemem (ve son inşallah) olacak. bizim görüşmemiz 15 dakika sürdü ultrasonla baktı ve rahim filmi istedi yücel bey benden. çektirdikten sonra tıkanıklık varsa laparoskopi olabilir dedi. ben bir kaç soru sordum güler yüzle cevap verdi, ancak hemşiresi ile daha çok konuştuk evraklarımıza falan o baktı hep. bu kadar para verip üstünede böyle bir umut bağlayacağım yer biraz ilgisiz gibiydi, hayal kırıklığı yarattı yani.bahçeci, memorıal ve brüksel arasında kararsızım.sizin brüksel ile izlenimiz nasıldı

merhaba bende yeni üyeyim brüksel ile görüştüm.ilk denemem (ve son inşallah) olacak. bizim görüşmemiz 15 dakika sürdü ultrasonla baktı ve rahim filmi istedi yücel bey benden. çektirdikten sonra tıkanıklık varsa laparoskopi olabilir dedi. ben bir kaç soru sordum güler yüzle cevap verdi, ancak hemşiresi ile daha çok konuştuk evraklarımıza falan o baktı hep. bu kadar para verip üstünede böyle bir umut bağlayacağım yer biraz ilgisiz gibiydi, hayal kırıklığı yarattı yani.bahçeci, memorıal ve brüksel arasında kararsızım.sizin brüksel ile izlenimiz nasıldı

slm yeni okudum kusura bakma evet haklisin insan cok ilgi bekliyor ama sen sormayinca kimse bilgi vermiyor canim yücel bey cok iyi ama dedigin gibi ondan cok hemsirelerle görüsüyorsun yogunluktan kaynaklaniyor bence. Benim ilk denemem olmustu orda ekim 2011 de fakat düsük oldu belki okumussundur ben suan kendiligimden gebe kaldim 9 uncu haftadyim cok sükür daha bir hafta oldu ögreneli ben dondurulmuslar icin gidecektim ama cook sükür Rabbim böyle nasip etti. Memorialde yaptiran bir arkadasim var ordada durum ayni semra hanim fazla ilgilenmiyormus ama baska bir doktor onu sürekli arayip tekrar denemsi icin ikna etmeye calisiyormus hatta cep numarasini vermis yani genel anlamda o memnundu memorialden hatta Yücel Bey teknik acidan iyi oldugu icin bazi ameliyatlari memorialde yapiyor istersen birde memorialle görüs insallah hakkinda hayirli neresiyse orasi nasip olsun Rabbim herkesin kucagini tezzamanda hayirli evlatlarla doldursun.

Merhaba
ben araniza yeni katildim. Almanyada yasiyorum. Brüksele gitiim ama 2 deneme icin gidip gitmeme konusunda emin degilim. Denegimi olan varsa lütfen düsüncelerini paylassin

Bende ilk denememi brükselde yaptım sonuç alamadık..aynı durumdayız bende ikincide kararsızım merkez araştırıyorum
şu anda karar verirsem yazarım sizlere..

Back
X