Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bana yardimci olurmusunuz sizin bilgilerinize cok ihtiyacim.var ben umut tup bebek ve bruksel tup bebek arasinda karar veremiyorum benimle bilgilenizi paylasirmisiniz tsk ederim
Arkadaslar bana yardimci olurmusunuz sizin bilgilerinize cok ihtiyacim.var ben umut tup bebek ve bruksel tup bebek arasinda karar veremiyorum benimle bilgilenizi paylasirmisiniz tsk ederim
öncelikle geçmiş olsun.sanırım sizin ilk tedaviniz evet kendi konaklama yeri var ama detaylarını bilmiyorum inan ..tedavi süreci kişiden kişiye değişiyor. benim tedavim yaklaşık 14 gün falan sürmüştü yumurta toplama dahil.. sonrasında zaten embriyonun gelişimine bağlı olarak 2. 3. yada 6. gün transfer ediliyor. sorun neydi sizde?
Sebepsiz infertil hic bi sorun yok esimdede bendede herkesin soyledigi sebep stres 3 yildir ugrasiyoz bir kez asilama yapildi hayirlisi allahtan elbet zamani vardir rabbim tez zamanda tum isteyenlere nasip etsin insalah