bruksel tup bebek

sera579

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
64
1
48
İstanbul
Arkadaslar bana yardimci olurmusunuz sizin bilgilerinize cok ihtiyacim.var ben umut tup bebek ve bruksel tup bebek arasinda karar veremiyorum benimle bilgilenizi paylasirmisiniz tsk ederim

Arkadaslar bana yardimci olurmusunuz sizin bilgilerinize cok ihtiyacim.var ben umut tup bebek ve bruksel tup bebek arasinda karar veremiyorum benimle bilgilenizi paylasirmisiniz tsk ederim

Canim ne yaptin bilmiyorum ama ben Brüksel'de tedavi görüyorum. Sormak istedigin birsey varsa yardimci olabilirim

Canim ne yaptin bilmiyorum ama ben Brüksel'de tedavi görüyorum. Sormak istedigin birsey varsa yardimci olabilirim
Mrb bende tedaviye yeni basladim asamalariyla anlatirmisiniz kisaca istanbul disindan gelicez ayrica brukselin kendi konaklama yeride varmis sanirim anlatirmisiniz

Mrb bende tedaviye yeni basladim asamalariyla anlatirmisiniz kisaca istanbul disindan gelicez ayrica brukselin kendi konaklama yeride varmis sanirim anlatirmisiniz

öncelikle geçmiş olsun.sanırım sizin ilk tedaviniz evet kendi konaklama yeri var ama detaylarını bilmiyorum inan ..tedavi süreci kişiden kişiye değişiyor. benim tedavim yaklaşık 14 gün falan sürmüştü yumurta toplama dahil.. sonrasında zaten embriyonun gelişimine bağlı olarak 2. 3. yada 6. gün transfer ediliyor. sorun neydi sizde?

Sebepsiz infertil hic bi sorun yok esimdede bendede herkesin soyledigi sebep stres 3 yildir ugrasiyoz bir kez asilama yapildi hayirlisi allahtan elbet zamani vardir rabbim tez zamanda tum isteyenlere nasip etsin insalah

Back
X