Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dün kan verdim ama ulturasyon için gitmedim bu sonuca göre kaç haftalık hamile oluyorum son adet tarihim Şubat 22
Birde kaç haftalıkken kese oluşur
Selam kizlar dün adetimin gecikmesinin 4 cu gunuydu hcg degerim 419 doktor deger biraz dusuk dedi
Acikcasi moralim
Cok bozuldu benim gibi durum yasayp yukseleni oldumu ?
Selam kizlar dün adetimin gecikmesinin 4 cu gunuydu hcg degerim 419 doktor deger biraz dusuk dedi
Acikcasi moralim
Cok bozuldu benim gibi durum yasayp yukseleni oldumu ?
Nesi düşükmus acaba değerin. Önemli olan 2gunde bir betanin yukselme hizidir. Kendini üzme dun kan vermissin herhalde yarin verebilirsen tekrar ver olmazsa pazartesi ayni merkezde yine kan ver betanin artma hızı gebelikle.ilgili fikir verir
Kızlar dün kan verdim ama ulturasyon için gitmedim bu sonuca göre kaç haftalık hamile oluyorum son adet tarihim Şubat 22
Son adete göre 5 hafta 5 gunluksun. Ben bu zamanda keseyi vajinal usg ile görmüştüm. Bu hafta icinde gidersen kalp atisinida gorursun büyük ihtimalle canim.
Son adete göre 5 hafta 5 gunluksun. Ben bu zamanda keseyi vajinal usg ile görmüştüm. Bu hafta icinde gidersen kalp atisinida gorursun büyük ihtimalle canim.
Hayırlısı olsun tam net hesaplayamadim ama 6 hafta gibi...bu beta değeriyle keseniz de görünur bebek te görünür ..hayırlısı olsun tekrardan ..sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Hayırlısı olsun tam net hesaplayamadim ama 6 hafta gibi...bu beta değeriyle keseniz de görünur bebek te görünür ..hayırlısı olsun tekrardan ..sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah