Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin hamilesiniz. Artışı takip edin.Bugün adetime 6 gün varken prodictor markanın 6 gün önce erken gebelik testini yaptım ve anında silik çizgi cıktı. Gidip kan verdim 5.6 cıktı ve daha 6 günüm var adetime . 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Sizce hamile miyim . Testin fotosu ekte
Evet 6 gün önce cıktı ama bu testi tavsiye etti herkes 6 gün öncesinde cıkıyor dediler öylesine yapmıstımVauvvv beta 5.6 iken mi çıktı bu çizgi...
Yok öyle düşünmeyin 6 gün var daha inşallah ertıcak daha çok yeniArtmama durumu olabilir mi bu süreden sonra peki
Amin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun mutlu olunHadi inşallah ya cok istiyoruz![]()
AminAmin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin umarım benim de ilerler
Canim sonucun ne oldu benim de 5 gun varken 6.07 cikti hamile misinBugün adetime 6 gün varken prodictor markanın 6 gün önce erken gebelik testini yaptım ve anında silik çizgi cıktı. Gidip kan verdim 5.6 cıktı ve daha 6 günüm var adetime . 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Sizce hamile miyim . Testin fotosu ekte
Markası nedir testinEvet 6 gün önce cıktı ama bu testi tavsiye etti herkes 6 gün öncesinde cıkıyor dediler öylesine yapmıstım
Merhab değeriniz de a artış oldumu acabaBugün adetime 6 gün varken prodictor markanın 6 gün önce erken gebelik testini yaptım ve anında silik çizgi cıktı. Gidip kan verdim 5.6 cıktı ve daha 6 günüm var adetime . 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Sizce hamile miyim . Testin fotosu ekte