Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin hamilesiniz. Artışı takip edin.Bugün adetime 6 gün varken prodictor markanın 6 gün önce erken gebelik testini yaptım ve anında silik çizgi cıktı. Gidip kan verdim 5.6 cıktı ve daha 6 günüm var adetime . 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Sizce hamile miyim . Testin fotosu ekte
Evet 6 gün önce cıktı ama bu testi tavsiye etti herkes 6 gün öncesinde cıkıyor dediler öylesine yapmıstımVauvvv beta 5.6 iken mi çıktı bu çizgi...
Yok öyle düşünmeyin 6 gün var daha inşallah ertıcak daha çok yeniArtmama durumu olabilir mi bu süreden sonra peki
Amin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun mutlu olunHadi inşallah ya cok istiyoruz
AminAmin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin umarım benim de ilerler
Canim sonucun ne oldu benim de 5 gun varken 6.07 cikti hamile misinBugün adetime 6 gün varken prodictor markanın 6 gün önce erken gebelik testini yaptım ve anında silik çizgi cıktı. Gidip kan verdim 5.6 cıktı ve daha 6 günüm var adetime . 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Sizce hamile miyim . Testin fotosu ekte
Markası nedir testinEvet 6 gün önce cıktı ama bu testi tavsiye etti herkes 6 gün öncesinde cıkıyor dediler öylesine yapmıstım
Merhab değeriniz de a artış oldumu acabaBugün adetime 6 gün varken prodictor markanın 6 gün önce erken gebelik testini yaptım ve anında silik çizgi cıktı. Gidip kan verdim 5.6 cıktı ve daha 6 günüm var adetime . 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Sizce hamile miyim . Testin fotosu ekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?