Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banada gecen ay kimyasal gebelik dediler yurtdisinda yasiyorum ve burda kan testi yapmiyorlar ve betamin me olduggunu bilmiyorum.ama adetim 2 gun surdu toplamda younda degildi 1 pet tam anlamiyla kirlenmisti. Bu kanama bittikten 3 gun sonra kahverengi leke geldi. Ama idrar testlerim hep negatif geldi bu ayda 2 gun geciktim 3. Gunu oldum ilk gunum tekrardan hafif kanamam var yarini bekliyecem eger yarinda ikinci gununde biterse doktordan randevu alicam. Boyle olmasi normalmi. Bu arada bu ayida degerlendirmistik. Kimyasal dedikleri icin. Hala idrar testlerim negatif boyle kimyasal gebelik kanamasi olurmu? Birde bizim ailede hamile iken 3 ay kanama yasammak cok olagan birseymis acaba hamiole olma ihtimalim varmidir. Kan testi yapmadiklari icin kandan ogrenemiyorum malesef.