- 21 Mayıs 2020
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Liyaannnnn
Beta test sonucum böyle cıktı acaba hamile miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Positiv yazıyor ya zaten hem doktor sonuçları veripte birşey demedi mi ?Eki Görüntüle 2699592
Hamilesin tabi kızEki Görüntüle 2699592
27 ağustos başlangıç 31 ağustos bitişEvet gozunuz aydın son adet tarhınız ney
Hayırlı olsun gebeliğiniz adetiniz geçmiş miydi bu değerde?Eki Görüntüle 2699592
Canım arkadaşım yapmıştı 5 gün vardi pozitif çıkmıştıKızlar erken gebelik testi beta hcg kaçken pozitif gösterir bilen var mı![]()
benim de 3 gün var reglime.bu akşam yaptırmak istiyorum çünkü idrar testleri pozitif çıkıyor 3 kez yaptım 2 günde.kalbim duracak gibi.bu arada kalmışlık çok fenaCanım arkadaşım yapmıştı 5 gün vardi pozitif çıkmıştı
Kiz çıkıyorsa vardir allah seni git kan tahlili baktir hadi rabbim hayırlı uğurlu etsinbenim de 3 gün var reglime.bu akşam yaptırmak istiyorum çünkü idrar testleri pozitif çıkıyor 3 kez yaptım 2 günde.kalbim duracak gibi.bu arada kalmışlık çok fena
kalpten gidicem akşama kadar.işten çıkıp doğğğru hastaneye... işi gücü bıraktım zaten forumda takılıyorumKiz çıkıyorsa vardir allah seni git kan tahlili baktir hadi rabbim hayırlı uğurlu etsin![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel anlıyorum seni kuzum insan isteyince merak ediyokalpten gidicem akşama kadar.işten çıkıp doğğğru hastaneye... işi gücü bıraktım zaten forumda takılıyorum![]()