Kızlar merhaba 4hafta 5 günlük hamilelikten yazıyorum size pazar gecesi 10 da verdiğim bta testinde 3054 çıkmıştı sonucum bugün sabah onda tekrar verdim 4370 çıktı çok mu yavaş ilerliyor sizce böyle olup normal şekilde gebeliğini devam ettiren varmı keseyi de gördük bugün diğer hormonlar da iyi çıktı sadece bta hcg düşük seviyede artmış
Kızlar merhaba 4hafta 5 günlük hamilelikten yazıyorum size pazar gecesi 10 da verdiğim bta testinde 3054 çıkmıştı sonucum bugün sabah onda tekrar verdim 4370 çıktı çok mu yavaş ilerliyor sizce böyle olup normal şekilde gebeliğini devam ettiren varmı keseyi de gördük bugün diğer hormonlar da iyi çıktı sadece bta hcg düşük seviyede artmış
Ben de bunu sormak için konu açacaktım :) Aynı durumdayım. Doktora gittiniz mi acaba ne dedi? Ben de 7 haftalk hamileyim düşük riski olabilir diye 3 kez kan tahlili verdim. Artışları yavaş ama kese büyüyordu. Tekrar doktora gitmedim ben de.
Benim ilk gebeligimde keseyi ve kalp atışını görmüştüm ama HCG istenilen oranda artmamisti doktor sağlıksız dedi. Ama benim yolk kesem büyüktü ve ödem de vardı 12. Haftada ikili test için gittiğimde 10+1 de gelişimi durmuştu maalesef kürtaj oldum. HCG değeri keseden sonra önemsiz vb söylemeler yanlış demisti doktorum inşallah sizinkiler sağlıkla ilerler
Merhaba. Benim durumumda olan varsa diye yazmak istedim. Beta hcg yaptığımda 13000 çıkmıştı. 3 gün sonra tekrar yaptığımda 20000 çıkmıştı. Kesede de büyüme vardı diye önemsemedik. Düşük ilacı kullanmadım. 4 gün sonra yaptığımda 27000 çıkmıştı. Daha az artmıştı yani. Sonra kanamalar biraz arttı ve doktora gittiğimde düşük olduğunu öğrendim. Aynı durumda az artış olan varsa ihmal etmesin ilacı kullansın bence