Bta hcg yavaş yükseliyor

paris hnm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
22
5
6
31
Herkese merhaba ovulasyon testi takibiyle hamile kaldım çatlamadan 14 gün sonra pozitifi gördüm kan verdim 23 çıktı 4 gün sonra yeniledim 82 çıktı doktor yavaş artıyor ama belli olmaz normal gebelikte olabilir dedi. 3 gün sonra tekrar kan vericem böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Daha öncede kimyasal gebelik geçirmiştim

Merhaba sonucunuz ne oldu bende aynısını yaşıyorum da

Merhaba ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum şuan sizlerde durum nedir acaba

Merhaba. Bhcg verdiğiniz degerlere göre yavaş yukselmiyor, normal yükseliyor.

Ilk 23 çıktı ise
2 gün sonra 46
4 gün sonra 92 olmalı. Sizin 82 çıkmış ama bhcg testi verirken saat çok onemli.
Örnegin, İlk gün 23 çıktığında testi oglen 12 de verdiyseniz, 4.gun 82 çıktığında sabah 9da verdiyseniz yani yine öğlen 12de vermeniz gerekirken 3 saat daha erken verdiyseniz haliyle beklenen değerden biraz daha aşağı çıkar.
Kaldı ki 2 testi de aynı saatte verdiyseniz bile en az yüzde 60 artış normal gebelik sınırları içinde kabul edilirken sizinki yüzde 100 artmış. Bhcg yavaş artmıyor ama geç dollenme olabilir. Bu da gebelikte sorun olduğunu göstermez asla. Tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Merhabalar. Bende şuan aynı durumdayım. Bende ovülasyonla takip ettim ve 14. Gün 28 çıktı betam. Sizde takip etmişsiniz sanırım. Yumurtlama günümüzü biliyoruz nasıl geç döllenme olabiliyor
Evet bende takip ederek yapmıştım hem yumurtlama hem çatlama günümü biliyordum aslında hesaplamaya baktığında ilişkiye girdiğin tarihten itibaren doğru çıkıyor ama doktorlar son adet tarihinden hesapladığı için geç döllenme diyorlar

Hayırlı olsun inşallah benimde sizin gibi olur

kızlar beta hcg 4.83 çıkıp sonradan yükselen oldumu değeri..benim 2 gün geçti idrar testi yaptım 2 side belirgin cikti hastaneye gittim 4.83 cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…