Cok saol kuzucum hakkimizda hayirlisi olsun şok oldum bu kadar cabuk olunca cok mutluyum ama degerim bukadar dusuk olunca canim sıkıldı ogrendigimde adeti 2 gun gecmisti cnmHayırlı olsun .
Bende kasım ayında kürtaj oldum . Doktorum 1 adetten sonra korunmayı bırak dedi .
Ve inan 2. daha sağlıklı olucak dedi . Korkuların çok normal inan bende tekrar hamıle kalırsam naparım o süreci nasıl atlatırım bilmiyorum .
Ben kesınlıkle doktora gitmicem . 6-7 haftalık olana kadar .
Reglın geçti ?
G gcm19944
Slm kizlar evet hamile oldugmu ogrendm cok mutlyum fakat bi sıkıntım var gecen ekim ayinin 19u kürtaj olmustum ve bu ayin 21inde tekrar hamile oldugumu ogrendm pazartesi randevum var ama ben cok telaslandim bhcg degerim 10. 17 cikti benim gbi olupta degeri yukselen varmi cok korkuyorum luffen yardim edinn daha gecen ay melegimi kaybettim 13 haftalikken ve yine ayni seyleri yasiyacam die cok korkuyorum
Cok tesekkur ediyorum icim rahatladi cnm Allah razi olsunDeğere göre bence geç döllenme olmuş ya da yeni yeni rahime yerleşiyor. Bebek rahime yerleştiğinde beta hcg önce 10 olurmuş ondan sonra yükselmeye başlarmış. Seninde yumurtlama dönemin kürtaja bağlı kaydığına göre tebrikler hamilesin. Bu kadar erken hamile kalman iyi birşey,Rabbim sonunu güzel eylesin. Hayırlı gebelikler.
Cnm 13 haftalik kalbi durdugu icin kaybettim melegimi Rabbim acıdı herhalde hic adet gormeden geri gonderdi yavrumu banaHayırlı olsun canım. Düşüğün neyden dolayı olmuştu?
Cnm 13 haftalik kalbi durdugu icin kaybettim melegimi Rabbim acıdı herhalde hic adet gormeden geri gonderdi yavrumu bana
Tesekkur ederim bitanem cok saolCanım benim hayırlı olsun tekrardan. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?