bthcg 158.25 sizce nasil?

zbyd88

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
124
74
18
Arkadaslar dun yaptigim idrar testleri sonucunda bgn kanda baktirdim.158.25 cikti bana dusuk geldi sizlerin nasildi. Bu arada regl tarihim gecmemisti. Yrn regl gunum.

Sali gunu randevu aldim dr.dan ama daha once kimyasal dusuk yasadigim.icin korkuyorum. Yani ben simdi kesin hamilemiyim.

Dert etme gayet iyi. Benim adete bir gün kala 70lerdeydi. Önemli olan düzenli artması. Hadi hayırlı olsun :) Allah kucağına almayı da nasip etsin :)

Arkadaslar dun yaptigim idrar testleri sonucunda bgn kanda baktirdim.158.25 cikti bana dusuk geldi sizlerin nasildi. Bu arada regl tarihim gecmemisti. Yrn regl gunum.
Canim basbaya hamilesiiiinnnn hayirli olsun arkadaşım tebrikler...insallh saglikli şekilde kucagina alirsin

Henüz adetin bile geçmemiş bnce bi sorun yoktur benim adetim iki gün grçtikten sonrakşka. Testim bhcg 162 ydi ferah tut içini

Cok tsk ediyorum herkese cevaplariniz icin peki bi de benim belim ve kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyo boyle olur mu?

Cok tsk ediyorum herkese cevaplariniz icin peki bi de benim belim ve kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyo boyle olur mu?

Olur olur bende de vardı, ağrım oldukça korkup wc ye gidiyordum kontrol etmeye. Kimisi bebek yerleştiği için oluyor diyor kimisi de rahim genişlemeye başladığı için diyor, tam nedenini ben de bilmiyorum.

Back
X