Gebeliğe Hazırlık Bthcg Değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Kızlar adete 4 gun kala kan verdım 80 cıktı 2 gun sonra 201 cıktı adete daha 1 gun var deger normal mı

Merhaba hayirli olsun. Ben adete 3 gun kala kan verdim 121 cikti. Ctesi tekrar baktiricam. :)

Merhaba hayirli olsun. Ben adete 3 gun kala kan verdim 121 cikti. Ctesi tekrar baktiricam. :)
Hayırlısı olsun cnm benım adete 1 ya da 2 gun var bakalım hayırlısı olsun inşallah

İnşâllah cnm hiç belırtım yok ve biraz catı kemıgı agrısı var normal mı BIlmıyorum hayırlısı olsun
Adet ağrilariyla bile karıştırılıyor ki herkeste bir belirti olacak diye bir şey yok kuzum öyle kuruntu yapma kendini sıkma ama rahatsız olacak gibiysen bir doktora sor icin rahat eder hem

Adet ağrilariyla bile karıştırılıyor ki herkeste bir belirti olacak diye bir şey yok kuzum öyle kuruntu yapma kendini sıkma ama rahatsız olacak gibiysen bir doktora sor icin rahat eder hem
Yanı su an gitsem bile cok yenı bır sey yapacaklarını sanmıyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…