• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bthcg degerı

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Kızlar sanırım su an 4+6 günlük hamıleyım cok fazla bır belırtım yok bunlar bthcg degerleri
23 temmuz 80
25 temmuz 201
29 temmuz 1242 sizce degerler nasıl

Gayet guzel yukseliyor 3 4 gün sonra kese görebilirsiniz😊hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah bu bebeğim doğar maalesef 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durdu

Değerleriniz gayet güzel hayırlı olsun . Kendinize dikkat edin doktora gitmekte acele etmeyin kese hemen görünmeyebilir stres yaparsınız . 7. Haftada alt ultrasondan minicik bir nokta görmüştük sadece korkmayın Allah’a emanetler :)

Değerleriniz gayet güzel hayırlı olsun . Kendinize dikkat edin doktora gitmekte acele etmeyin kese hemen görünmeyebilir stres yaparsınız . 7. Haftada alt ultrasondan minicik bir nokta görmüştük sadece korkmayın Allah’a emanetler :)
Teşekkür ederim 3 gune gitmeyi düşünüyorum doktora o zaman gözükür mü acaba

Bilemem ki gözükmezse korkmayın ama daha çok erken küçücük çünkü :)
Yok korkmam ben her ihtimale karsı hazırladım kendımı maalesef 3 ay önce bir düşüğüm oldu o yuzden heveslnemıyorum

Kızlar sanırım su an 4+6 günlük hamıleyım cok fazla bır belırtım yok bunlar bthcg degerleri
23 temmuz 80
25 temmuz 201
29 temmuz 1242 sizce degerler nasıl
Canım benimde adete 6 gün kala 4.34 çıktı cuma günü bugün yeniledim 17.34 4 kat artmış yani ben bile çok umutluyum sizinki çok güzel

Canım benimde adete 6 gün kala 4.34 çıktı cuma günü bugün yeniledim 17.34 4 kat artmış yani ben bile çok umutluyum sizinki çok güzel
3 ay önce bir düşüğüm oldu o yuzden heveslnemıyorum bıle

Back
X