Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah bu bebeğim doğar maalesef 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durduGayet guzel yukseliyor 3 4 gün sonra kese görebilirsinizhayırlı olsun
İnşallah sağlıkla büyüsün de kucağına alırsınTeşekkür ederim inşallah bu bebeğim doğar maalesef 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durdu
Teşekkür ederim 3 gune gitmeyi düşünüyorum doktora o zaman gözükür mü acabaDeğerleriniz gayet güzel hayırlı olsun . Kendinize dikkat edin doktora gitmekte acele etmeyin kese hemen görünmeyebilir stres yaparsınız . 7. Haftada alt ultrasondan minicik bir nokta görmüştük sadece korkmayın Allah’a emanetler :)
Bilemem ki gözükmezse korkmayın ama daha çok erken küçücük çünkü :)Teşekkür ederim 3 gune gitmeyi düşünüyorum doktora o zaman gözükür mü acaba
Yok korkmam ben her ihtimale karsı hazırladım kendımı maalesef 3 ay önce bir düşüğüm oldu o yuzden heveslnemıyorumBilemem ki gözükmezse korkmayın ama daha çok erken küçücük çünkü :)
Çok geçmiş olsun iyi düşünün inşallah bebeğiniz sizinle olur bu seferYok korkmam ben her ihtimale karsı hazırladım kendımı maalesef 3 ay önce bir düşüğüm oldu o yuzden heveslnemıyorum
İnşâllah canımÇok geçmiş olsun iyi düşünün inşallah bebeğiniz sizinle olur bu sefer![]()
Canım benimde adete 6 gün kala 4.34 çıktı cuma günü bugün yeniledim 17.34 4 kat artmış yani ben bile çok umutluyum sizinki çok güzelKızlar sanırım su an 4+6 günlük hamıleyım cok fazla bır belırtım yok bunlar bthcg degerleri
23 temmuz 80
25 temmuz 201
29 temmuz 1242 sizce degerler nasıl
3 ay önce bir düşüğüm oldu o yuzden heveslnemıyorum bıleCanım benimde adete 6 gün kala 4.34 çıktı cuma günü bugün yeniledim 17.34 4 kat artmış yani ben bile çok umutluyum sizinki çok güzel
Ayy Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin3 ay önce bir düşüğüm oldu o yuzden heveslnemıyorum bıle
İnşâllah canım aminAyy Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin