Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşmüş zaten değeri düşük yapıyorum diyorYaşamadım ama kimyasal olma ihtimali var mı? Kaç haftalık?
canım içerde parça kalmış tamamen düşmemiş olabilir mutlaka doktoruna git kontrol etsin küçük bi parça bile kalsa etkiliyor hcg yiMerhaba. Ben daha yeni düşük yaptım ama betam önce 4binlerden 268 kadar düştü sonra 278 en son 298 başına böyle bişey gelen var mı?
Ay çok güldüm kendime körmüşüm.düşmüş zaten değeri düşük yapıyorum diyor
:))) olsun ne güzel güne gülerek başlamış oldunuz :)Ay çok güldüm kendime körmüşüm.uykuyla okudum herhalde.
Teşekkür ederim.:))) olsun ne güzel güne gülerek başlamış oldunuz :)
canım içerde parça kalmış tamamen düşmemiş olabilir mutlaka doktoruna git kontrol etsin küçük bi parça bile kalsa etkiliyor hcg yi
Teşekkür ederim.Hepimiz gülelim inşallah. Konu sahibine de çok geçmiş olsun diyorum hiç gebeliğim olmadı ben de olsun diye uğraşıyorum. Allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
![]()
bir ay içinde normale dönüyor merak etme bende korkmuştum sonra düzene girdiMerhaba. Ben daha yeni düşük yaptım ama betam önce 4binlerden 268 kadar düştü sonra 278 en son 298 başına böyle bişey gelen var mı?
bir ay içinde normale dönüyor merak etme bende korkmuştum sonra düzene girdi
Ya atamamiştir henuz.Evet kese vardı sağlıksız kese demişti 1.5 ay oldu benim
Vucudunuz daha sonlandirmamiştir.Çarşamba çıktı evet 1.5 ay oldu
Vucudunuz daha sonlandirmamiştir.
Parca filan kalmişmi kontrol olduysaniz.
Diģer adetinizle atar buyuk ihtimal. Aralarinda cok fark yok.Sınırlandırmiş kendini zaten azaliyor.
evet vücut kabullenmiyor sonra normale dönüyor bende çok korktum her hafta kan verdim sonra düzeldiSizde de düşüp yükselme oldu mu?
evet vücut kabullenmiyor sonra normale dönüyor bende çok korktum her hafta kan verdim sonra düzeldi
bir ay sonra normale döndüNe kadar zamanda düzelmişti sizin