Gebeliğe Hazırlık Bthcg değerinin düşüp yükselmesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ysu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
28
9
6
32
Merhaba. Ben daha yeni düşük yaptım ama betam önce 4binlerden 268 kadar düştü sonra 278 en son 298 başına böyle bişey gelen var mı?

Yaşamadım ama kimyasal olma ihtimali var mı? Kaç haftalık?

Merhaba. Ben daha yeni düşük yaptım ama betam önce 4binlerden 268 kadar düştü sonra 278 en son 298 başına böyle bişey gelen var mı?
canım içerde parça kalmış tamamen düşmemiş olabilir mutlaka doktoruna git kontrol etsin küçük bi parça bile kalsa etkiliyor hcg yi

:))) olsun ne güzel güne gülerek başlamış oldunuz :)
Teşekkür ederim. 🙈 Hepimiz gülelim inşallah. Konu sahibine de çok geçmiş olsun diyorum hiç gebeliğim olmadı ben de olsun diye uğraşıyorum. Allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. 💐💐

canım içerde parça kalmış tamamen düşmemiş olabilir mutlaka doktoruna git kontrol etsin küçük bi parça bile kalsa etkiliyor hcg yi

Alta n kontrolde parça kalmadı demişti. Ama sağolsun devlet hastanesinden randevu almak ölüm gibi olduğundan zor alıyorum. Perşembe gidicem net bişey der umarım

Teşekkür ederim. 🙈 Hepimiz gülelim inşallah. Konu sahibine de çok geçmiş olsun diyorum hiç gebeliğim olmadı ben de olsun diye uğraşıyorum. Allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. 💐💐

Teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede hamile kalırsın biz hiç olmaz dediğimiz ayda hamile kaldığımızı fark ettik çok düşünmemeye çalış

bir ay içinde normale dönüyor merak etme bende korkmuştum sonra düzene girdi

Benmde yuksekti.keseleri gormustum biz.
Keseyi filan gormusmuydun.
Benm sifirlandi. 2 hafta icinde.

Çarşamba çıktı evet 1.5 ay oldu
Vucudunuz daha sonlandirmamiştir.
Parca filan kalmişmi kontrol olduysaniz.
Diģer adetinizle atar buyuk ihtimal. Aralarinda cok fark yok.Sınırlandırmiş kendini zaten azaliyor.

Vucudunuz daha sonlandirmamiştir.
Parca filan kalmişmi kontrol olduysaniz.
Diģer adetinizle atar buyuk ihtimal. Aralarinda cok fark yok.Sınırlandırmiş kendini zaten azaliyor.

Doktor 4000lerden 200e düşürdüğünde parça yok demişti ozaman kanamam vardı parça şeklinde o 7 gün sürdü bi 10 güb sonra normal adet oldum perşembe tekrar gidicem

• Beğen
Reactions: H M
Back
X