- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
Soru baslikta kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cuma gunu 54.39 du bugun verdgim 123.8 ciktiIki kat artış olmuyorsa bu sağlıklı bir gebelik olmuyor cnm
5. Gun sonrasi için değeriniz düşük cıkmış gibiBenim cuma gunu 54.39 du bugun verdgim 123.8 cikti
Sonucu yarin gostericem5. Gun sonrasi için değeriniz düşük cıkmış gibi
Dr. Konuştunuz mu
Düzenli takip edinBenim cuma gunu 54.39 du bugun verdgim 123.8 cikti
Anldim canm gec dollenmyle alaksi olabilirmiDüzenli takip edin
arada 5 gün var nerdeyse kimyasal yada dis gebelik riskine karşı tedbirli takipte kal mutlaka..
Normal gözükmüyor![]()
Gec dollenmeyle alksi olablirmiSonucu yarin gostericem
İnşallah sağlıkla.ilerler 2 gün sora bidaha baktır şuan erken zaman ultrasonda pek birşey belli olmaz zatenAnldim canm gec dollenmyle alaksi olabilirmi
Ultrasonda gozukmedi zaten kanda ciktiİnşallah sağlıkla.ilerler 2 gün sora bidaha baktır şuan erken zaman ultrasonda pek birşey belli olmaz zate
Ultrasonda gozukmedi zaten kanda cikti illa iki katmi artis olmasi gerekio
Geç dollenmeden ziyade dediğim gibi artış takibi sağlıklı mı onu gösterir.. ilk değer için geç yada erken döllenme belli olur 2nci değerler için düzenli artış takibi (sağlıklımi diye)Ultrasonda gozukmedi zaten kanda cikti
Geç dollenmeden ziyade dediğim gibi artış takibi sağlıklı mı onu gösterir.. ilk değer için geç yada erken döllenme belli olur 2nci değerler için düzenli artış
Anldim canim acaba sonrdan degisen oldumuGeç dollenmeden ziyade dediğim gibi artış takibi sağlıklı mı onu gösterir.. ilk değer için geç yada erken döllenme belli olur 2nci değerler için düzenli artış takibi (sağlıklımi diye)
Takipte ol inşallah Allah dilerse olurAnldim canim acaba sonrdan degisen oldumu
İsallh cok stres yaptimTakipte ol inşallah Allah dilerse olur![]()
Rahat ol inşallah su akar yolunu bulur stres yapmak hicbirseyi değiştirmeyecekİsallh cok stres yaptim
Haklisn sagol canimRahat ol inşallah su akar yolunu bulur stres yapmak hicbirseyi değiştirmeyecek![]()
Benim degrim nasil canimİki günde bir en az %60 artmalı sağlıklı gebelik olması için
Düşük değerle kese göreni gördüm ama maalesef düşükle aldırmayla sonuçlananlar oldu