bthcg sonucu

zeymus26

ALLAH KERİMDİR...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
216
175
23
Arkadaşlar bat geceli 4 gün oldu bugün acilde tahlil yaptırdım 48 çıktı doktor daha yeni dedi ama kafam karıştı adetimi 4 gün geçti dış gebelik olabilir mi...çünkü oğlumda adetimi 1 gün geçtiğinde 1000 çıkmıştı kafam çok karışık

Arkadaşlar bat geceli 4 gün oldu bugün acilde tahlil yaptırdım 48 çıktı doktor daha yeni dedi ama kafam karıştı adetimi 4 gün geçti dış gebelik olabilir mi...çünkü oğlumda adetimi 1 gün geçtiğinde 1000 çıkmıştı kafam çok karışık
Tek bir tahlil ile dış gebelik olduğunu anlamak imkansız iki gün sonra kan tahlilini tekrarlayıp artışı görmelisin.tebrikler:)

Evet degerin dusuk cikmis iki gunde bir testi tekrarlarsan belki yukselir. Ben 5 ten yukselen duydum forumda :) hayirlisi olsun insallah yukselir

Eğer artış olursa bu sağlıklı bir gebelik demek midir acaba yani dış gebelik değil midir

benim kızım 5 yasında şuan ilk adet günüm yaptıgun test 28 di yani her gebelıkte tutundugu güne bağlı olarak değer farklı olabilir bir sonrakı hamileliğimdede aynı gün yine 48 di değerim..

benim kızım 5 yasında şuan ilk adet günüm yaptıgun test 28 di yani her gebelıkte tutundugu güne bağlı olarak değer farklı olabilir bir sonrakı hamileliğimdede aynı gün yine 48 di değerim..
Evet haklısınız benim oğlumda 3yaşında onda adetine iki sonra 1000 çıkınca bu sefer de 48 çıkınca çok korktum ama inşaallah bebeğin benimle hissediyorum

Çok iyi hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik:)
Sağolun sizinde hayırla sağlıkla gelsin inşaallah;)),şey birşey soracağım ben gebelik takvimi yapacağım ama son adetim 6 Ağustos du ona göre 6 haftalık hamileyim ama benim iki hafta geriden geliyor nasıl yapmalıyım bilemedim yinede son adet tarihimi yazayım

Evet haklısınız benim oğlumda 3yaşında onda adetine iki sonra 1000 çıkınca bu sefer de 48 çıkınca çok korktum ama inşaallah bebeğin benimle hissediyorum
Bence kesin sizinle maşallah
Sağolun sizinde hayırla sağlıkla gelsin inşaallah:KK66:),şey birşey soracağım ben gebelik takvimi yapacağım ama son adetim 6 Ağustos du ona göre 6 haftalık hamileyim ama benim iki hafta geriden geliyor nasıl yapmalıyım bilemedim yinede son adet tarihimi yazayım
son adete göre girin o yakalar tarıhi diye tahmin ediyorum.benim işim cok karısık evde yaptıgum testlerde hanileyim kan veriyorum yok

Back
X