Bthcg sonucu

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Beta hcgm 17 idi iki gun sonra 80 oldu doktor herhangi bisi demedi sonlanabilir falan dedi yavaş dedi 10000bin olmasi lazım dedi ne oluyor anlamiyorum

Beta hcgm 17 idi iki gun sonra 80 oldu doktor herhangi bisi demedi sonlanabilir falan dedi yavaş dedi 10000bin olmasi lazım dedi ne oluyor anlamiyorum
Doktorunuz net saçmalamış.
İki günde iki katından bile çok artmış gayet güzel.
ilk hamileliğimde değerim 13 çıkmıştı oğlum şuan 6 yaşında.

Hamilesin canım.
He sağlıkla ilerler mi? İlerlemez mi? Orasını Allah bilir ama hamilesin yani.
Amin canım canim insallah tsk ederim inşallah sağlık liolur birde okb hastasiyim sürekli stres halindeyim napcam bilmiyorum ilaç alamıyorum drsakinlestirici surup verdi onu iciyorum

Amin canım canim insallah tsk ederim inşallah sağlık liolur birde okb hastasiyim sürekli stres halindeyim napcam bilmiyorum ilaç alamıyorum drsakinlestirici surup verdi onu iciyorum
Sürekli dua et ve hep güzel düşün.
inşaallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Doktorları çok kafaya takma sürekli korkutuyorlar leke geldi diye nerdeyse gezmediğim doktor kalmadı çok şükür gayet iyi. Bana da en başta beta iyi olmasına rağmen kese görünmeye bilir dış gebelik olabilir falan bir sürü konuşup moral bozdular

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten hep olumsuz konuştu

Ben sürekli ağladım 2 hafta boyunca hatta o kadar korkuttular ki düşük falan diye kalp atışını duyunca sinir krizi geçirmiştim doktorun yanında ağlamaktan bi hal oldum kendime ettim sen moralini yüksek tut Dua et Allah’ın izni ile herşey olur verende Allah alanda

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten hep olumsuz konuştu

Çok haklısınız rabbim hayirlisini versin ınslalah hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…