Bthcg

Annelikhayalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
78
41
38
30
Mrb dün idrar testi yapmıştım silik çıktı bugün kan verdim bthcg 32.3 çıktı çok mu düşük değer bugün adet başlangıcıdan itibaren adetimin 33. Günü yarddımcı olur musunuz

D
Mrb dün idrar testi yapmıştım silik çıktı bugün kan verdim bthcg 32.3 çıktı çok mu düşük değer bugün adet başlangıcıdan itibaren adetimin 33. Günü yarddımcı olur musunuz
Değerin normal bence benim 26.günümdü 10.9 çıktı 2 gün sonra 44.9 çıktı erken öğrendim yani ama daha önce kimyasal geçirdiğim için şuan değerimin yükselişini takip ediyorum kan vererek

İyi akşamlar arkadaşlar adet günümden 10 gün önce kan değerim de bthcg 71.6 çıktı bugun tekrar yaptırdım 107 çıktı normalde bugun yada yarın adet günüm normalmi sizce bu artış

Arkadaşlar merhaba. 29-30-31 günde bir adet oluyorum. Biraz düzensiz yani. Sat 17 aralık. Ve 17 ocakta beta hcg 17,9 . Yani nerdeyse adet günümde. Sizce düşük mü

Üzülmeyin, sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut onu kabul etmeyip yolluyor. Benim de ilk denemem kimyasal gebelikti, sonraki ay hamile kaldım.

Arkadaşlar merhaba. 29-30-31 günde bir adet oluyorum. Biraz düzensiz yani. Sat 17 aralık. Ve 17 ocakta beta hcg 17,9 . Yani nerdeyse adet günümde. Sizce düşük mü

normal sayılır. 2 gün sonra aynı saatte kan verin eğer %60dan fazla artıs varsa sağlıklı ilerliyor demektir

Geç döllemedir belki düzensizmiş iki güne bir artarsa sıkıntı yok

Back
X