Bthcg

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Bthcg 17 hamilelik varmi artan varmi kac gunluk oluyor acaba

Çok yeni daha 2 haftalık max
2 gün sonra yine yaptr 30 40 arası olması lazm

Bthc 17 çıktı de herhangi bisi demedi var yada yok gibi artış gösteriyor diyor lar ama dra kafam takildi
eğer gün aşırı iki kat artıyor ise dış gebelik olmadığı gösterir. Ama artış düzenli olmazsa dış gebelikten şüphelenilir. 17 daha çok yeni demek çok erken fark edilmiş. Gün aşırı kan verip hcg ye baktırın

Bthc 17 çıktı de herhangi bisi demedi var yada yok gibi artış gösteriyor diyor lar ama dra kafam takildi

2 güne bir düzenli artık göstermesi gerekiyor

bu tahlili hangü gün yaptırdıysan iki gün sonra en az 34 olması gerekiyor sonucun ,

bebek için kalp atışı için çok erken , ama sonuç olarak gebesin hayırlı olsun

Merhaba kızlarrr çok bilgim yok yeni üyü oldum yardım ederseniz mutlu olurum.
Normalde 1 Ağustos’ta regli olmam gerekirdi olmadı 4 ağustosta beta hcg 0 çıktı değilimdir diye düşündüm 2 aylık evliyim pek bilgimde yok. 11 gün geçti renglimden ve 2 haftadır kasıklarımda batma ve akıntı var regli olacakmısım gibi ama yok. Daha önce hiç bu kadar gecikmezdi. 3gün önce idrardan yaptım negatif gene. Böyle olup geç belli olanlar var mıdır

Batı iki gün geçtiyse değer düşük gorunuyor. Kimyasal deildir umarim. Arkadaşların dediği 2 gün sonra yine kan testi yaptırın. O zaman net anlaşılır 2 katı artarsa sağlıklı gebelik var demektir. Insaallah hakkınızda hayırlısı olur❤

Çok tskler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…