Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım negatif malesefkızlar bu yok anlamında mı oluyor adet olmam gereken gün kan verdim
Bende öyle tahmin etmiştim hayırlısı olsun inşallah seninki tutarEvet canım negatif malesef
Benimde tutmadı bence bugün 11.gün hiç belirtim yokBende öyle tahmin etmiştim hayırlısı olsun inşallah seninki tutar
Canım benim ya insan üzülüyor böyle olunca ama işte biz birazda o aymı bu aymı diye düşünüp kendimizi strese sokuyoruz aslında kafaya takmamak gerekiyor da bizim elimizde olmadan heves ediyoruz gün sayıyoruz silip atmak lazım serbes olmak lazım da işteBenimde tutmadı bence bugün 11.gün hiç belirtim yokakşamüstü eve geçince test yaparım yine
Kafaya takmamak elde deil yaş geçiyor zaman geçiyor elde olsa keşke benim son iki denemem olacak temmuza tüp bebeğe başlayacağız hiç bir problemimiz olmadığı halde ve daha önce 5 gebelik kaybı yaşamış biri olarak hayırlısı diyorum tüp bebeğe gerek kalmasın diye diye bugünlere geldim ama yok yani umudumCanım benim ya insan üzülüyor böyle olunca ama işte biz birazda o aymı bu aymı diye düşünüp kendimizi strese sokuyoruz aslında kafaya takmamak gerekiyor da bizim elimizde olmadan heves ediyoruz gün sayıyoruz silip atmak lazım serbes olmak lazım da işte
Doğru haklısın yaş tabiki önemli ben 39 mesela iki düşük oldu biri geçen yıl kasım ayında 3,5 aylıkken gittiKafaya takmamak elde deil yaş geçiyor zaman geçiyor elde olsa keşke benim son iki denemem olacak temmuza tüp bebeğe başlayacağız hiç bir problemimiz olmadığı halde ve daha önce 5 gebelik kaybı yaşamış biri olarak hayırlısı diyorum tüp bebeğe gerek kalmasın diye diye bugünlere geldim ama yok yani umudum
Bende 34 yaşındayım hatta iki ay sonra 35 olacam kaç senelik evlisiniz ?Doğru haklısın yaş tabiki önemli ben 39 mesela iki düşük oldu biri geçen yıl kasım ayında 3,5 aylıkken gitti
Canım zaten kese göründü diyorsun kese göründükten sonra değerin bir anlamı yok ki artıkMerhabalar,
13.05.2025 = 167.97
15.05.2025= 391.91
18.05.2025 = 1445 farklı haftaneden
21.05.2025 = 4195 (bugün kese görüldü)
25.05.2025 = 11.502
Farklı hastaneden yazdığım yerin dışındakiler hepsi aynı kurumdan verilen beta degerleri normal şartlarda 25.05.2025 olan zamanda betam 16.000 küsur olmalıydı ancak o sonuç çıkmadı carsmaba günü doktor kontrolüm var ve korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba yorumlarsanız çok sevinirim
Kese göründüğü gün bir önceki faklı hastaden diye doktorum tekrar ilk veridgin yerden ver dedi o yüzden aklım karıştıCanım zaten kese göründü diyorsun kese göründükten sonra değerin bir anlamı yok ki artık
Canım kese göründüğü için problem olamaz kese görünmeden önce değerin artışı önemlidirKese göründüğü gün bir önceki faklı hastaden diye doktorum tekrar ilk veridgin yerden ver dedi o yüzden aklım karıştı
Allah sizden razı olsun içimi rahatlattıniz daha önce bir düşüğüm olduğu için korkuyorum bunda da düşük riskim var o yüzden hep diken üstündeyimCanım kese göründüğü için problem olamaz kese görünmeden önce değerin artışı önemlidir
12Bende 34 yaşındayım hatta iki ay sonra 35 olacam kaç senelik evlisiniz ?
Benimde 6 sene oldu yo bebek denediniz mi
Hayır denemedimBenimde 6 sene oldu yo bebek denediniz mi