- 16 Kasım 2019
- 8
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tarcinmaya0101
-
Tahmini 5-6 haftalık bence cnm bnm en son 484 çıkmıştı değerim 3 haftalık anca demişti aile hekimi tabi ultrasonda belli olur netBeta 1000.00 kaç haftalik gebelik oluyor bilen var mı
Yaa insAllah yanlış teşhistır cnm dgeerin artıyor mu peki hala2 kere doktora gittim 5 haftalik dediler geçen hafta 5 haftalik denildi dün yine kontrol vardi gittim kese hala ayni gelismemis dedi bos gebelik.olabilir dedi
kaç haftalık olduğu hcg değerine göre değil adet tarihinize göre belirleniyor ilk etapta sonrasındaysa ultrasonda bebeğin gelişimine göre. Yani bu değerlere çok takılmayınBeta 1000.00 kaç haftalik gebelik oluyor bilen var mı
Eylül mu Ekim mi canımSon adetim 16 eylül ama kafam çok karıştı düşünmekten iyice üzülüyorum yani ne oluyor ne olacak doktor niye öyle demekten 10 gün sonra tekrar bakalım dediler
Yaaa o zmn son adet tarihine göre şu an 8 haftalık falan olması gerek
Evet ama ulturasyonda gecen hafta 5 haftalik denildi ya geç döllendi ya geç yumurtladin dedi dün tekrar gittim kontrole aynı. Ölçüde dedi bos gebelik olabilir dediYaaa o zmn son adet tarihine göre şu an 8 haftalık falan olması gerek
Geç döllenme olduysa belki geriden geliyor gelişimi ondan görünmedi canım Allah büyük insAllah sağlıklı gebeliktr canımEvet ama ulturasyonda gecen hafta 5 haftalik denildi ya geç döllendi ya geç yumurtladin dedi dün tekrar gittim kontrole aynı. Ölçüde dedi bos gebelik olabilir dedi
Kese gozukuyor ama gelişme yok dedi 10 gün sonra tekrar gidecem işte hayırlısı. Olsun insAllahGeç döllenme olduysa belki geriden geliyor gelişimi ondan görünmedi canım Allah büyük insAllah sağlıklı gebeliktr canım
Herşey gönlünce olur insAllah canım beklemek zor bu süreçteKese gozukuyor ama gelişme yok dedi 10 gün sonra tekrar gidecem işte hayırlısı. Olsun insAllah
Aynen amin Allah razı olsun ❤Herşey gönlünce olur insAllah canım beklemek zor bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?