Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Bu abiye ne kadrdır?

MetuGirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
570
20
118
Antalya
Arkadaşımın düğünü için bu abiyeyi beğendim pronovias ama sizce ne kadrdır? diktirsem aynısı olmaz herhalde demi kızlarrrr $2013-pronivas-zamira-abiye-modeli.webp :(

Benim çok hoşuma gitti.ama eğer böyle
zayıf ve uzunsanız güzel olur.

ayni elbiseyi yazin bir arkadasim kayradan almisti ama derin yirtmaci yok sadece kayraya da bi bakabilirsin 150 mi neydi fiyati ona cok yakismisti bi bakabilirsin istersen

Canım ben bu elbiseyi aldım.Ama Türkiyede şuanda yok Barcelonada 450 Euro Müthiş bir elbise zevklerimiz birmiş

yapma yaaaaaaaaa. senin adına çok sevindim keşke bende de olsaydı haziranda düğün var yine almam lazım açık giyinemiyorum bu tarz elbiseler iyi oluyor. barcelonayada gidemem :) neden türkiyede yoksa sanki

yapma yaaaaaaaaa. senin adına çok sevindim keşke bende de olsaydı haziranda düğün var yine almam lazım açık giyinemiyorum bu tarz elbiseler iyi oluyor. barcelonayada gidemem :) neden türkiyede yoksa sanki
Canım ayıp olmazsa bütçeni öğrenebilirmiyim ?
Bende açık giymiyorum ve sürekli bu tarz elbiseleri araştırmak zorunda kalıyorum seninle paylaşabilirim fiyat aralığı verirsen beğendiklerimi çünkü zevklerimiz benziyor

Ya canım walla bütçem az canım hani çook yakınım olur fazla ayırırım ama bu düğün için en fazla 400 o da çok zorlarsam belki

Ben ozaman durumumu anlatayım belki sanada fikir olur canım.Bugüne kadar abiye tarzı elbise almayı fazla tercih etmemişimdir.Zara,mango...tarzı yerlerden şık bir elbise bulup saçların ve aksesuarlarınla çok şık hale gelebiliyorsun. Mesela $QMP-QKY-BLA01__1 (1).webp bu elbiseyi çok uygun fiyata almıştım Zaradan ve 1 düğün 1 kına gecesinde kullandım.İlla abiye diye takılma zaten düğüne gittiğinde farketmiyormusun herkesin abiye elbisesi aynı sadece renkleri farklı,aynı zamanda profesyonel olarak seçilmediği için bu ağır elbiseler biçok kadının üzerindede kendilerini güzel zannettikleri halde kötü duruyor :)))
Ben yinede sana uygun fiyata bişeyler bulup buradan yollıcam.

Ah canımmmmmmmmm çook teşekkür ederim ya :16:abiye konusunda haklısın öyle abiye tarzı değil de bu tarz elbiseler daha şık duruyor. mango, zara, park bravo gibi yerlere gideceğim. Ayrıca bu elbise çook şık ya

Back
X