Bu Acı Çok Zor

Hira034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
114
98
98
Konuyu nereye acicagimi bilmiyorm onceliklee ben 27 +3 de ücüz bebeklerimi dünyaya getirdim amaa malasefd cumartesi gunu kizlarimdann birini kaybettimm bu acinn tarifi cok zor yavrum yogum bakimda 25 gun savas verebildii v3 ben kalan iki bebegim icin cok korkuyorum dogum yaptigim hastanenin yogum bakim.unt hijenik bulmuyorum be zatn bebeklermden birinn enfeksiyonu var suann 1200 gr da bebeklerimm ve ben bu hastaneden bebeklerimin sevkini nasil yaptiririm tekrardan evlat acisi yasamak istemiyorumm benn kucucuk bedeniyl3 yavrumu kara topraga verdim diger ikisinide birsey olucak diye aklim cikiyorrn

Basiniz sagolsun sevk olur sanirim neden olmasin.Iyi bir hastane secin ve durumu gorusun. Diger bebekleriniz icin guclu olmalisiniz,iyi olacaklar merak etmeyin

Bende bilmiyorum. Ama önce iyi bir eğitim araştırma olabilir , hastane bulun. Sonrada o hastaneden hemen çıkmaya bakın. Aklımdan bir şey geçtiğinde yapmasazsam genelde pişman oluyorum.
Allah bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versin
Başınız sağolsun

Başınız sağolsun...Yaşadığınız şey hiç kolay değil. Hastaneyi beğenmediyseniz bir an önce değiştirin..

Başınız sağolsun. Siz bi sakin olun once. Stresten sütünuz kesilebilir. Bu işleri esinize devredin. Arastirin cevre hastaneleri. Bebekler kuvoz de nakil olarak gidebilir.

Allah hayirli uzun ömürler versin bebeklerinize

Başınız sağ olsun. Çok zor... Eşimin iş arkadaşı da ikiz bebeklerinden birini kaybetmişti, bizim için bile çok yıkıcı olmuştu... Allah'ım yavrularınızı size bağışlasın inşallah. Üzülmemeye çalışın ki sütünüz de etkilenmesin. İnş düzgün bir hastane bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…