bu adam bana ne yapmak istiyor

Mevcut rahatsızlığınız sebebi ile birleşme olmadan 2 çocuğunuz oldu sanırım.

Anlamadığım şu yataklar odalar ayrı
Tek muhabbet tenceredeki yemek.
İlgi alaka sıfır.
Sizde bıkmışsınız belli.

O zaman bu özel çaba ile 2 çocuk neden?
Çocuklardan sonra başladıysa sorun geçicide olabilir.

bence kesinlikle cinsel hayatınızın olmaması bu durumda etken olmuş, bizim için öyle deildir belki ama erkekler için cinsellik vazgeçilmezdir, ama şu da var eşiniz böle yaptıkça sizin hastalığınıza daha çok çanak tutuyor, bi de şu iki çocuk meselesine de açıklık getirir misiniz?

cocuk nasıl olmuş diye sormus herkes ama sasirdim yani bunu sormanıza, vajinusmus bile olsa bunun baska yontemleri var sonucta degil mi bayanlar, anestezi altinda tup bebek olmus olabilir bilgili bayanlar

arkadaşın diğer konularına baktımda bebeklerin nasıl olduğuna doktor bile şaşırmış ender bir durummuş vb yani tüp falan değil vajınusmus başlığında yazmış kendi

ne olursa olsun ameliyat geçirmiş bir kadına sen kendin gel demesi çok yanlışohaoldumsmileohaoldumsmile
pardon ama eşiniz bencilmi okadar hastaneden sizi çıkarmayacak kadar
ben sadece bu konuya takılı kaldım nedense

guzelim esini suclamaktan cok kendinide bi gozden gecir once
yasadigin bu illet hastaligi bende yasadim ve allaha sukur atlattim
vajinusmus vakalari yani bizler o kadar hassas bi donemden geciyoruz ki ben kendimi taniyamiyordum
ilk donemler surekli kendimi yada esimi sucluyordum ... esim hic ustume gelmemesine ragmen en ufak bi lafina alinganlik edip gunlerce hayati ikimize zehir ediyordum ..
daha sonra herseyi oldugu gibi kabul etme donemi basliyor sen kabulleniyorsun esinde senin boyle sakinlesmene sevinip oda kabullenmis gorunuyor ama icin icin doluyor malesef ve araya muthis duvarlar oruluyor iletisim kopuyor
ayni evde ya iki yabanci yada birbirine hayati zehir eden iki dusman haline geliniyor malesef ..

biz allaha sukur araya duvarlari ormeden bu sorunu astik ..
ben iki tane cok unlu tvlerde surekli boy gosteren cinsel terapistle tedaviye basladim ama ikisindede pozitif elektrik alamadigim icin yarim biraktim ..
ve normal bi psikologla 3 senasta kaybettigim ozguvenimi geri kazandim .. ve iki hafta gibi kisa bir suredede bu illeti kendi kendiligime yendim ...
sen cok gec kalmissin keske cocuklar olmadan once bu sorunu halletseydin .. ama zararin neresinden donersen kardir ..ilk once vajinusmusu yen sonra hersey kendiliginden duzelicek bak goreceksin ..
allah yardimcin olsun canim ..
vajinusmus hakkinda bi kitap yazacak kadar bilgiye sahibim istedigin zaman yardimci olabilirim hatta cem kecenin vajinusmus kitabini satin almistim bana cok faydasi oldu eger yenmeyi gercekten kafana koyarsan ve bunu cani gonulden istersen sadece sana o kitabi gonderebilecegim bi adres vermen yeterli ..

Back
X