Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

halesun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
201
11
18
35
İstanbul
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.

Ne kadar saçma seni göndermek istemesinin sebebi ne??ayrıca ben evli olduklarindanda şüphe ederdim sen annene git onlar evinde kalsin EE peki esin ??tamamen sacmalik

Tabiki gelmesinler!!!!! Hem tanımıyosunuz hem 10 gğn kalıcaklar birde evi bırakıp gidiceksinz olduu canım... Bu devirde anneannem yazlığın anahtarını bş hafta kalalım diye anneme dayıma vermiyo kocandaki rahatlığa bak. 10 gün kalıcakalrsa pansiyona yerleşsinler kimse kimse için rahatını bozmuyo bu devirde. Bide giderken evş ne halde bırakıcaklar oda meçhul. E sonra kim temizliycek? Yine sizin başınız ağrıycak. Kocanıza dertsiz başıma dert alamam diyin.

Kalacak yerleri yoksa otele gitsinler. Evi birakip gitmek cok mantikli gelmedi bana. Kocan kendini hala bekar saniyor , evli oldugunuzu hatirlatmanin zamani gelmis.

Son düzenleme:
Sen niye gidiyosun ki? Gelsinler 2-3 gün kalsınlar misafir et tamam. ama senin evin otel mi. Sen onlara bırakıcan evini eşyalarını sonra da arkalarını temizlicen.. Asla buna müsade etme. Paralarını ben vereyim otele gitsin hey allahım ya. Yurtdışından geliyolar da bi ev mi kiralayamamışlar 10 günlüğüne. 50 liraya günlük kiralıklar var.

Seni annene yolluyor peki kendisi nerede kalacakmış arkadaşlarınla mı???

Ayrıca misafir dediğin ev sahibi evde yokken eve gelmez. Seni niye yollama ihtiyacı hissediyor?

Bunlar nasıl bir misafir ayrıca sen hiç tanımadığın insanlara evini nasıl emanet edeceksin? Nerden baksan çok saçma.

ben inanmadım eşinin arkadaşı olduğuna
bu eve kadın getirip alem yapacak olmasın

normal bir erkek karısına böyle birşey teklif etmez
ne münasebet onlar gelecek yerleşecek sen annenin evinde olacaksın
ben olsam ortalığı yıkardım heralde

eşin seni aldatıyo olabilir dikkat et
eşin de seninle gelesekse bilemem annenin evine

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.

Eşin de o evde kalacaksa ben hiç iyi kokular almadım.:50:

Ne kadar saçma seni göndermek istemesinin sebebi ne??ayrıca ben evli olduklarindanda şüphe ederdim sen annene git onlar evinde kalsin EE peki esin ??tamamen sacmalik

Yurt dışından gelmisler.uzun süre türkiye ye gelmiyceklermiş.gecerken ugramıslar.neymiş benim adamda gidip başkasında kalacakmış.Allah'm kafayı yiycem.Ya tek ben miyim misafir agırlayacak olan.benim cocugum var calısıyorum birde.Tanımam etmem insanları.Gelsinler diye tutturdu.En sonunda terk edicem evi o olcak bıktım artık !

ben inanmadım eşinin arkadaşı olduğuna
bu eve kadın getirip alem yapacak olmasın

normal bir erkek karısına böyle birşey teklif etmez
ne münasebet onlar gelecek yerleşecek sen annenin evinde olacaksın
ben olsam ortalığı yıkardım heralde

eşin seni aldatıyo olabilir dikkat et
eşin de seninle gelesekse bilemem annenin evine

O da başkasında kalacmış.Bana dedigi tek şey bu ! Aynı evde kalırsak kıskanclık yaparsın annene git dio.Sinirim tepeme fırladı.Hem saçmalıyor, hemde piskin pişkin cevap veriyor.Anneni aradım şimdi.Saçmalamasın haddini aşmasın diyo.Sinirlendi kadncağz.

O da başkasında kalacmış.Bana dedigi tek şey bu ! Aynı evde kalırsak kıskanclık yaparsın annene git dio.Sinirim tepeme fırladı.Hem saçmalıyor, hemde piskin pişkin cevap veriyor.Anneni aradım şimdi.Saçmalamasın haddini aşmasın diyo.Sinirlendi kadncağz.

Eşinin evinde kalabildiği o başkası var ya. Söylesin bu misafirler direk o eve gitsin..

Misafir sevmemekle ne alakası var arkadaşım. Mantıklı bir teklif değilkii. Sen niye evinden gidesin. Saçma. Eşinizde bir hoşmuş doğrusu.

ayyy çok saçma yaaa sakın kabul etme ama sakın!!!!! buraya gelen kalcağı yeri de düşünseymiş ][aaaa bak sinir oldum şimdii :47:

sakın öyle bi hata yapma ewini elaleme bırakma senin yatağında yatmalarına izin wermee ayy çok kötü yaaaa :50:

başkasında kalacak öyle mi inanma sakın %100 yalan söylüyo bence
birşeyler ayarlamışlar alem yapacaklar kesin
bi tanıdığımızın başına geldi çünkü kadını annesinin evine yollayıp eve rus kadınları alarak alem yapmıştı
sana bunları teklif etmesi hiç normal değil

Back
X