- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
merhabalar ablalarım. Konum biraz uzun olacak sanırım ama kime anlatacağımı bilmiyorum. Nerden başlasam onu da bilmiyorum. İki yıllık ilişkim var benim malum. Güzel olabilecek bir ilişki. Yani öyle düşünüyordum. Bi kaç gündür hiç öyle değil ama. Dün arkadaşımla buluştum ben. O hep buluşur. Kesinlikle karışmam. Şu saatte çıkmış şununla çıkmış. Kısıtlamam asla. Mesaj attı. Ailesine sinirlenmiş. Çok basit bir konu. Buluşmanın ortasında onunla konuştum sakinleştirdiğimi sanıyordum. Neyse tutmayayım ben seni gibi yersiz ve ters bi cümleyle karşılaştım. Böyle yazınca belki ne var bunda dersiniz ama. Benim yazdıklarımla okuyunca o kadar tersti ki. Ben naptım dedim haliyle. Bir kavga çıkarttı inanamazsınız. Sinirliyim diyorum seninle ne alakası var istersen duygularımı saklıyım senden robot gibi. Daha neler neler. Ama alttan alıyorum hala. Sakin ol diyorum kavga gerektirecek bişey cidden yok sevgilim dur. Tersledi esti gürledi. Görüşürüz dedim en son arkadaşım bekliyor çünkü. Aslında acısı benim buluşmada olmamdı. Bizde kural şeydir. İzin alınmaz asla kısıtlama olmaz ama haber verilir. Dün çıkmış haber vermemiş. Arkadaşımızın bir ilişkisi var. Kölelik o ya erkek fino köpeği gibi bu ne falan diye konuşuyor bi anda merak ettim sordum. Dün hiç dışarı çıktın mı diye. Bi anda kıvırdı aaa sana haber vermemiş miyim verdim sanıyordum falan dedi. Zaten değersiz hissediyordum. Üstüne bunu yaşayınca açıkladım kendimi. Hala çok nazik bi şekilde neden yapıyorsun böyle dedim. Açıklaması inanılmaz neden dün olmuş bişeyi konuşuyoruz içinde tut anlatma bana. Dün sormalıymışım. Aklıma bugün geldi. İlk kez küfretti bana sonra. Ağzıma alamam herhalde ben. Sen kendini düzeltmeden ben yokum dedim. Napayım ben çok şımarttım ondan böyle oldu sanırım