Bu adam fosil mi kızlar?

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
683
Kocaeli
Çok yakın bir arkadaşımın yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkileri var.Adam Umursamaz.. alay eder gibi telefonda konuşmalar, sevgisiz davranmalar,canını sıkmalar..Yok iletişim kuramıyormuş,anlaşamıyormuş.Hiçbir zaman sevgi dolu şefkatli ilgiyi göstermeyecekmiş.O böyleymiş.Değişemezmiş..Hep olumsuz düşünüyormuş.Arkadaşımında canını çok sıkıyor.Kız sınava hazırlanıyor yapamazsın diyormuş.Evlenirim böyle problem yok diyormuş.Geleceğimiz bu.Herkes kafasına göre takılır diyormuş.Üstelik uzaktalar birbirlerine.Ayrılma kelimesini de ağzına almıyormuş.Kafasına göre yaşıyormuş.Aldatma ihtimali ve ne yapmaya çalışıyor sizce?

Yazdıklarınız kesinlikle çözülmesi gereken bir bilmece, kehanet gerektiren bir durum değil.

Bu ilişkinin bugünü yok ki, geleceği olsun.

Bulunmaz hint kumaşı değilse çekiversin kuyruğunu.

Hayır gelmez.

Ben öyle bir adamın yanından topuklama kaçarım o ney öyle?
Türünün son örneği.
Bulunmaz hint kumaşı.
Denizde inci felanmı ?

Böyle hayat mı geçer?
Herkes kafasına göre takılcaksa zaten evlenmenin ne anlamı var ki?
Böyle birine katlanmanın ne gereği var.
Bence arkadaşınızın düşünceği daha önemli şeyler varken kafasını bunlara yormasın
oda kafasına göre takılsın madem.
Aldatmasa bile böyle ilgisizliğe sevgisizliğe nekadar katlanabilir ki insan zaten

Ne yapmaya mı çalışıyor? Daha ne yapsın?

Başlık da ilginç: Adam fosil mi? Hayır en azından dürüst... Yalandan yere sevgi sözcükleri söylemiyor açıkça "Umrumda değilsin" diyor... Kandırmıyor karşısındakini, kartları açık...

Hangi adam sevdiği/seveceği kadına "sevgidolu olmayacağım, şefkat göstermeyeceğim" der?

Adam parayla ilişkiye girdiği kadına eder bu lafları hatta bazıları onlara bile daha nazik davranır...

Arkadaşınıza söyleyin; bu ilişki bir yıllık değil... Kızcağız kendi kendine bir yıldır sevgilisi var sanmış...

"Ayrılma kelimesini ağzına almıyor" diyene kadar ağzındaki diğer kelimelere odaklansa siz söylemeden de anlar zaten... Üzüldüm bir kadının bu denli kendini kandırmasına...

Biraz daha saygılı olalım.Yakın arkadaşım çok iyi kızdır.Sadece neden böyle diye merak ettim.Sizinle paylaşmak istemiştim.

Ukala, kendini Hint kumaşı sanan tiplerden bir örnek işte. Arkadaşına söyle kıymetli zamanını harcamasın ona.

Hangi adam sevdiği/seveceği kadına "sevgidolu olmayacağım, şefkat göstermeyeceğim" der?

Adam parayla ilişkiye girdiği kadına eder bu lafları hatta bazıları onlara bile daha nazik davranır...

Eğer bu yorum üzerine saygıyı hatırlattıysanız gerçekten çiğ bir bakış açısı... Bu sözümden arkadaşınıza ne pay çıkardınız?

Adamın hayat kadınlarına kurulan tarzda cümleler kuruyor olması onun ahlakının bozukluğunu gösterir zira arkadaşınızı sevmiyor ve saymıyor... Madem görüşlerimizi almak için açtınız konuyu, doğru yerden bakmanız mühim...

Bize arkadaşınızın iyi kız olduğunu söyleyeceğinize arkadaşınız beraber olduğu adama kendine bu şekilde davranmaması gerektiğini hatırlatmalı... Bir yıldır bunlara katlandığına göre iyi ama fazla "iyi niyetli" demek...

Bu yerin eğrisi de doğrusu da bir.İnsanlar haketmediği şeyleri yaşıyor bazen.Yorumunuz arkadaşımın değerini indirmiş gibi algıladım.çok kıymetli arkadaşım olay ailelere kadar uzandığı için insanları kırmamak için susuyor.ailesiyle arası çok iyi çünkü.Herkesin yorumu aynı.İyileri ezmek hayatta en kolayı galiba.Özellikle erkekler için.herkese teşekkür ederim.inanılmaz üzgünüm şuan.

canım ya adamın ne mal olduğu belli, arkadaşın kendine yazık ediyor. ne olmuş ailelere uzanmışsa durum? anlaşamadık ayrıldık der biter. kendine daha çok değer vermeli ve bu gibi takozları atmalı başından... sizin buraya ne yapmalı diye yazmanız bile garip, ne yapması gerektiği ortada... kaldı ki bu adam aldatsa neee aldatmasa ne?? böyle adamla ömür geçer mi?

Buradaki yorumları arkadaşınızın değerini düşürmüş gibi "algılıyorsunuz" da adamın amacını daha doğrusu amaçsızlığını, kıza üçüncü sınıf insan muamelesi yaptığını anlamıyorsunuz ve "Ne yapmaya çalışıyor?" diyorsunuz demek... İlginç...Amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi belli değil...

Burada ne söylense arkadaşınız daha zor duruma düşemez, değerini onun boyunduruğundan kurtulmadan yükseltemez zaten...

Sadece erkekleri kabahatli bulup "Ne biçim adamlar var!" demek kolay... Adam bir günde bu hale gelmedi ya, bir yıldır kendini belli etmiştir, alaycı insan her dem öyledir... İşin içine aileler girene, bu kadar zaman geçene kadar adama müsaade edildiyse, adam da niyetini belli ettiyse "çok iyi kızdır"dan ziyade "akıllı kızdır" dedirtip çaresine bakmak lazım... Siz de dostluğunuzu iyi niyetle verilen tavsiyelere tepki gösterme çabalarıyla değil, elinizden geliyorsa kızı bu halden çekip almayla ortaya koyun, ona gösterin tırnaklarınızı...

ne hint kumaşı,ne deniz dibindeki inci sanıyor kendini..sadece psikolojik sorunları var..normal bi insan bunları demez..

bazıları böyle olabiliyor,banada denk gelmişti bi tane..ne aradığı,ne sorduğuğu belliydi..bende yer bitirirdim kendimi nerde hata yapıyorum neden bu çocuk böyle diye.."sevmiyormusun"desem yok derdi.."ayrılmak mı istiyorsun"yok derdi..naptığı ettiği belli değildi..

son radde "benim farklı cisimlerle karşılaşmam var,nasaya(americadaki uzay araştırma kurumu) form yolluyorum filan diye abuk subuk konuşmalara başladı,,

anladımki bu adamın hayel gücü çok geniş kafasıda bi ton olmuş arkama bile bakmadan sıvıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…