eski konularimi okuyanlar bilir. esimle gecmisle ilgili cok kavgalarimiz oluyor. en son bayagi büyük bir olay yasadik ve ayriligin esiginden döndük. dün aksam ve bugün yine yapti yapacagini. bu seferki derdimiz elbise! dün aksam yarin is yerinde su senin bana aldigin ama hic giyemedigim elbiseyi giyecegim dedim. elbise de bildiginiz döpyez tarzi, yakasi pacasi kapali düzgün birsey. yok o nerden cikmis felan diye konusmaya basladi. bende is yerindeki kadinlar anlastik yarin hepimiz elbise giycez dedim. demez olaydim. kimin icin hazirlaniyormusum, yok neden özen gösteriyormusum bu kadar. o elbise yarin giyilemeyecekmis. sacmalamayi kes, sen aldin o elbiseyi is yerinde giyersin diye simdi neyin kavgasini ediyorsun dedim. bakti cok üzüldüm sustu. bende konu kapandi sacmaladigini anladi sandim. az önce aradi beni. hava cok sicak iyiki elbise giymisim bu havada baska bisey cekilmezdi dedim. sen misin onu diyen? ondan beri saldiriyor bana. dün aksam giyme demis de ben nasil giyermisim felan diye bayagi saldirdi. en agiri da "ama tabi sen hep basina buyruktun, simdi koca sözü mü dinleyeceksin" demesiydi. bende "allah seni bildigi gibi yapsin. baska diyecek sözüm yok sana" dedim. artik ne yapacagimi sasirdim. böyle birsey icin kavga mi edilir? bahane mi ariyorsun, derdin ne diye sordum. tek cevabi "sen laf dinlemiyorsun. ben yarin giymeni istemiyorum dedim ama sen yine de giydin" oldu. ruh hastasi bu adam yaaa. sadece is arkadaslariyla konustuk ve hepimiz elbisey giyelim dedik diye uyuz oldu. ne var bunda allah askina? kendiligimden giyseydim sorun yoktu da baskalariyla anlasip giydim diye sorun mu cikarilir? eve gidip üzerimi degistirecegim birazdan, sirf olay büyümesin ve hafta sonu zehir olmasin diye. ama aslinda bunu kendime yediremiyorum. bu adam hic mi durulmayacak allahim yaa? sonunda gercekten ayrilacagiz bir gün diye korkuyorum...