• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam ne zaman durulacak?

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
28
Avusturya
eski konularimi okuyanlar bilir. esimle gecmisle ilgili cok kavgalarimiz oluyor. en son bayagi büyük bir olay yasadik ve ayriligin esiginden döndük. dün aksam ve bugün yine yapti yapacagini. bu seferki derdimiz elbise! dün aksam yarin is yerinde su senin bana aldigin ama hic giyemedigim elbiseyi giyecegim dedim. elbise de bildiginiz döpyez tarzi, yakasi pacasi kapali düzgün birsey. yok o nerden cikmis felan diye konusmaya basladi. bende is yerindeki kadinlar anlastik yarin hepimiz elbise giycez dedim. demez olaydim. kimin icin hazirlaniyormusum, yok neden özen gösteriyormusum bu kadar. o elbise yarin giyilemeyecekmis. sacmalamayi kes, sen aldin o elbiseyi is yerinde giyersin diye simdi neyin kavgasini ediyorsun dedim. bakti cok üzüldüm sustu. bende konu kapandi sacmaladigini anladi sandim. az önce aradi beni. hava cok sicak iyiki elbise giymisim bu havada baska bisey cekilmezdi dedim. sen misin onu diyen? ondan beri saldiriyor bana. dün aksam giyme demis de ben nasil giyermisim felan diye bayagi saldirdi. en agiri da "ama tabi sen hep basina buyruktun, simdi koca sözü mü dinleyeceksin" demesiydi. bende "allah seni bildigi gibi yapsin. baska diyecek sözüm yok sana" dedim. artik ne yapacagimi sasirdim. böyle birsey icin kavga mi edilir? bahane mi ariyorsun, derdin ne diye sordum. tek cevabi "sen laf dinlemiyorsun. ben yarin giymeni istemiyorum dedim ama sen yine de giydin" oldu. ruh hastasi bu adam yaaa. sadece is arkadaslariyla konustuk ve hepimiz elbisey giyelim dedik diye uyuz oldu. ne var bunda allah askina? kendiligimden giyseydim sorun yoktu da baskalariyla anlasip giydim diye sorun mu cikarilir? eve gidip üzerimi degistirecegim birazdan, sirf olay büyümesin ve hafta sonu zehir olmasin diye. ama aslinda bunu kendime yediremiyorum. bu adam hic mi durulmayacak allahim yaa? sonunda gercekten ayrilacagiz bir gün diye korkuyorum...

aranızdakı sevgı bıtmış senı bu kadar kısıtlayan bırıyle mutlu olamazsın yazdıklarından anladıgım kadarıyla cok ustune gelıyor.

ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama geçerr eşim de ilk zamanlar öyleydi hatta yine arada hortlar o ruhuu ama %90ı geçti

Yerinde olsam asla üstümü değişmezdim.
Elbise bu ya,bikini ile gitmemişsin ki..
Hem yaz şimdi,pantolonlada çok dolaşılmıyor.
Sende ona pantolonunu git çıkar şortla dolaşmanı istiyorum de bakimm seni dinleyecekmi?

eşin geçmişini hazmedemediğinden en küçük konuya bile takılıyor sorun haline getiriyor :19:daha önceki konunda da yazmıştım eşinin tedavi olması destek alması şart yoksa bu şekilde bu evlilik yürümez canım yürüse de sen çok yıpranırsın

öglen ciktim disari aradim onu. bak dedim eve gelip üzerimi sirf senin cenen kapansin diye degistirmemi dogru buluyor musun? ben sana hak vermiyorum, sadece sus diye yapacagim bunu. sence cok sacmalamadin mi? ben böyle diyince sustu. ondan sonra iyice icime döktüm aklima ne geldiyse söyledim. sanirim sacmaladigini anladi ama hala hakli cikacak ya debelenmeye basladi sacma sapan seylerle. sen neyi hazmedemiyorsun dedim. benim ne olursa olsun güclü ve dimdik durmami mi? yoksa senden daha güclü olmami mi? eger senin sorunun bunlarsa, kusura bakma ama beni köseye sikistirmaya calisacagina, sen güclü olmaya calis. birazcik olsun adam ol, arkamda ol. hayattan ne istedigini biliyormusun diye sordum. cevabi "biliyorum. tek istedigim seninle olmak" oldu. bende "o zaman benim bir yanlis yapmadigimi bildigin halde, tek gururun icin, hakli olmak icin bana saldirma, oluruna birak da mutlu olalim" dedim. sustu kaldi. biktim bu tartismalardan. tamam simdi hakli ciktim ama en ufak seyde yine yapacak gibi geliyor bana. pes etmek bana yakismiyor, kendime yediremiyorum. bunun icin de evlenmedim. sevdigim icin evlendim ve gitmek istemiyorum ama bazen bana baska caresi yokmus ve sadece olayi bosuna uzatiyormusuz gibi geliyor bana. umarim düzelir yoksa ben bizim icin mutlu bir son göremiyorum.

yetercim önceki konularında da yazıldı çizildi
eşin tedavi olmadıktan sonra senin de dediğin gibi en ufak şeylerde böyle ağır bir şekilde kalbini kıracak :(
ama bu son yazdıkların çok hoşuma gitti.. güzel bir konuşma bravo sana.. pes etme tabi ama diret tedavi için.. kabul etmiyorsa da gerekeni yap..

yetercim önceki konularında da yazıldı çizildi
eşin tedavi olmadıktan sonra senin de dediğin gibi en ufak şeylerde böyle ağır bir şekilde kalbini kıracak :(
ama bu son yazdıkların çok hoşuma gitti.. güzel bir konuşma bravo sana.. pes etme tabi ama diret tedavi için.. kabul etmiyorsa da gerekeni yap..

evet makarnacim :D biliyorum senin yorumlarini okuyorum zaten.
ben güclü oldukca o susuyor. eskiden annemle babam kavga ederlerken annem hep susardi, sonra bir gün güclü davrandi ve bi baktim babam sustu :D benimki de o taktik. artik susmuyorum ama saldirmiyorum da. güclü sekilde vuruyorum. o belden asagi vurdugunda ben sadece "yine gercek yüzün cikti meydana" diyorum kendisi utaniyor. hic hakeret etmeden akillica cikiyorum üste. artik kendimi ezdirmemeye karar verdim. sonuc nereye varirsa varsin! yeter ya, hic bir sey, hic bir ask ve hic bir erkek benden daha degerli degil. ben düsünecegime o düsünsün biraz dimi ama :D

Kızmayın bana ama işe giderken giyeceğin elbiseyi akşamdan eşine söylemen garip geldi. "Biz arkadaşlarla anlaştık, yarın hepimiz elbise giyeceğiz"

Eminim sabah kalkıp, elbiseni giyip işe gitsen hiçbir sorun olmayacaktı.

valla ben de aynı dertten muzdarip olduğum için konuyu çok yadırqayamadım yalnız mevzunun bu kadar uzamış olması qarip qeldi.
ben özqür bi kadınım ne istersem onu qiyerim, yaparım vs.. bana bu mavallar çok yapay qeliyor.
ya yarın qiyeceğiniz kıyafeyetin bir qün öncesinden hesabını vermeyeceksiniz ya da verdiği tepkiye sayqı duyacaksınız.
benim eşimde yarın işe qiderken şunu qiyeyim, bunu takayım dese ben de hayırdır, niye şimdiden planlıyosun derim açıkçası.
siz fitillemişsiniz o da tutuşmuş, olay bu kadar basit.

ya tabiki bende normalden aksamdan sabah ne giyecegimi haber vermiyorum. öyle konusuyorduk havalar da isindi ne güzel oldu felan diye. o zaman dedim evet biz yarin elbise giymeye karar verdik felan diye. laf lafi acti bende art niyetim olmadigindan öyle söyledim. ama artik hic birsey söylemeyecegim. is yerinde konustuklarimdan haberi olmayacak. maden öyle istiyor, öyle olsun!

Son düzenleme:
giymesen daha iyi olurdu.giymişsin onu da anlamdım ama telefonda keşke iyi ki giymişim demeseydin belk kapancaktı konu sormamş zaten sen dıyene kadar ne gydın dıye.senın misilleme yaptığını düşünmş olabilir.evet kısıtlması cok doğru değil ama keşke elbise sebebınız olsaydı

evet makarnacim :D biliyorum senin yorumlarini okuyorum zaten.
ben güclü oldukca o susuyor. eskiden annemle babam kavga ederlerken annem hep susardi, sonra bir gün güclü davrandi ve bi baktim babam sustu :D benimki de o taktik. artik susmuyorum ama saldirmiyorum da. güclü sekilde vuruyorum. o belden asagi vurdugunda ben sadece "yine gercek yüzün cikti meydana" diyorum kendisi utaniyor. hic hakeret etmeden akillica cikiyorum üste. artik kendimi ezdirmemeye karar verdim. sonuc nereye varirsa varsin! yeter ya, hic bir sey, hic bir ask ve hic bir erkek benden daha degerli degil. ben düsünecegime o düsünsün biraz dimi ama :D

kesinlikle doğrusun canım.. hakaret etmeden onu utandırarak.. ama bakarsın hep yapıyo aynı şeyleri diret o zaman yardım alma konusunda.. kesinlikle hiçbişey senden kıymetli değil dediğin gibi.. kafası attıkça seni ezecek yok öyle dava... sen bu şekilde gitmeye dvm et.. o da ne kadar güçsüz adammış k.bakma da önceki konundan hatırlıyorum yok ailene seni rezil ederim seni de bilmem ne de işte erkekliğin bu kadar dicen de olmayacak.. tövbe ya Rab' bim.. görsün bakalım el mi yaman bey mi?

Eski konularını biliyorum, eşin geçmişinden dolayı sorun çıkarma konusunda çok çok hatalı.
Sen o konuda haklısın.
Ancak şunu söylemek istedim. Sen eşinin ne kadar takıntılı biri olduğunu biliyorsun.
Neden bu kadar detay veriyorsun?
Yani bir arkadaş da demiş akşamdan arkadaşlarla anlaştık elbise giycez falan demesen
sabah giyip işe gitsen hiç bir sorun çıkmayacaktır eminim diye ben de katılıyorum.

Bak canım bir takıntılı eş de ben de var.
Eskiden saftım,salaktım. Her detayı anlatırdım, paylaşım olsun diye ne bileyim kavga çıkacağını.
Ama zamanla öğrendim ben de aklımı kullanıyorum, konuşmadan evvel hesap yapıyorum.
Benim kocayla da böyle yürüyor ne yapayım:ssz:

Her doğruyu,ayrıntısıyla bilmesine gerek yok. Erkekler çok saçma çıkarımlar yapabiliyor.
Kıskançlığı abartanlar özellikle.
Her konuda eşinin düzelmesini bekleme bu imkansız.
Sen onu tanıyorsun, kendini ayarlamalısın bazı konularda.
Söyleme her şeyi yahu bilmeyiversin:34:

bnce bu sekilde yasamak sana zarar.koca sozu dnlemek nedr ya.nye onun dedgn yapcaksn ki,ole br zorunlulgn mu var.snn ustunde baskı kurmaya calısıyor.nye cıkaryrsn elbiseyi.sen haftasonu zehr olmasn dye dusunyrsn da esin nye dusunmuyor.kesnlkle taviz verme yoksa ipin ucunu kacırırsn.ister arkadslarnla karar verrsn,ister kendn karar verrsn yahu istersen bikiniyle de gdersn.sen br bireysn,belli br yasa gelmssn.kararlarnı kendn vereblck kapasitede br insansın.bnm dedgmi yapmadn demek,snn dusuneneblck,aklı calısan br insan olusuna hakarettr.erkeklern bole baskıcı hareketlerne izin vermemelyz.esin seni kıskanıyor ama bunun da fatuarasını sana cıkarıyor!bole ilişki sadece seni yıpratır cnm.hayatn hesaplayarak,dusunerek,sıkılarak gecer gder.insan en yakınıyla,esiyle istedgni konusablmeli ya.nye saklıycaksn,sonunda maraz cıkarır mı dye dusunuceksn.sana deger veren,seni sen oldgun için seven,bireylgne,kararlarna saygı duyan bryle olmalısın.bu tedavilik br durum degl.esinin kendne de sana da guveni ve saygısı yok gbi duruyor.

Adam takintili bir tip tamam bunu anladik ta senin ki ne oluyor ? İyiki giymisim falan fistan ? Yok yani bu cumleden sonra ne bekliyorsun yani bu adamdan ? Bukadar da gozune sokulmaz ki insanin ! Resmen tartismaya , kavgaya tahrik !!!!

Eski konularını biliyorum, eşin geçmişinden dolayı sorun çıkarma konusunda çok çok hatalı.
Sen o konuda haklısın.
Ancak şunu söylemek istedim. Sen eşinin ne kadar takıntılı biri olduğunu biliyorsun.
Neden bu kadar detay veriyorsun?
Yani bir arkadaş da demiş akşamdan arkadaşlarla anlaştık elbise giycez falan demesen
sabah giyip işe gitsen hiç bir sorun çıkmayacaktır eminim diye ben de katılıyorum.

Bak canım bir takıntılı eş de ben de var.
Eskiden saftım,salaktım. Her detayı anlatırdım, paylaşım olsun diye ne bileyim kavga çıkacağını.
Ama zamanla öğrendim ben de aklımı kullanıyorum, konuşmadan evvel hesap yapıyorum.
Benim kocayla da böyle yürüyor ne yapayım:ssz:

Her doğruyu,ayrıntısıyla bilmesine gerek yok. Erkekler çok saçma çıkarımlar yapabiliyor.
Kıskançlığı abartanlar özellikle.
Her konuda eşinin düzelmesini bekleme bu imkansız.
Sen onu tanıyorsun, kendini ayarlamalısın bazı konularda.
Söyleme her şeyi yahu bilmeyiversin:34:

bende artik öyle yapiyorum :D yaglayip baglayip susturuyorum kütükcügümü :D ne yapalim bizimde orta yolumuz bu demek ki.
Allah hepimize kolaylik versin :))

eski konularimi okuyanlar bilir. esimle gecmisle ilgili cok kavgalarimiz oluyor. en son bayagi büyük bir olay yasadik ve ayriligin esiginden döndük. dün aksam ve bugün yine yapti yapacagini. bu seferki derdimiz elbise! dün aksam yarin is yerinde su senin bana aldigin ama hic giyemedigim elbiseyi giyecegim dedim. elbise de bildiginiz döpyez tarzi, yakasi pacasi kapali düzgün birsey. yok o nerden cikmis felan diye konusmaya basladi. bende is yerindeki kadinlar anlastik yarin hepimiz elbise giycez dedim. demez olaydim. kimin icin hazirlaniyormusum, yok neden özen gösteriyormusum bu kadar. o elbise yarin giyilemeyecekmis. sacmalamayi kes, sen aldin o elbiseyi is yerinde giyersin diye simdi neyin kavgasini ediyorsun dedim. bakti cok üzüldüm sustu. bende konu kapandi sacmaladigini anladi sandim. az önce aradi beni. hava cok sicak iyiki elbise giymisim bu havada baska bisey cekilmezdi dedim. sen misin onu diyen? ondan beri saldiriyor bana. dün aksam giyme demis de ben nasil giyermisim felan diye bayagi saldirdi. en agiri da "ama tabi sen hep basina buyruktun, simdi koca sözü mü dinleyeceksin" demesiydi. bende "allah seni bildigi gibi yapsin. baska diyecek sözüm yok sana" dedim. artik ne yapacagimi sasirdim. böyle birsey icin kavga mi edilir? bahane mi ariyorsun, derdin ne diye sordum. tek cevabi "sen laf dinlemiyorsun. ben yarin giymeni istemiyorum dedim ama sen yine de giydin" oldu. ruh hastasi bu adam yaaa. sadece is arkadaslariyla konustuk ve hepimiz elbisey giyelim dedik diye uyuz oldu. ne var bunda allah askina? kendiligimden giyseydim sorun yoktu da baskalariyla anlasip giydim diye sorun mu cikarilir? eve gidip üzerimi degistirecegim birazdan, sirf olay büyümesin ve hafta sonu zehir olmasin diye. ama aslinda bunu kendime yediremiyorum. bu adam hic mi durulmayacak allahim yaa? sonunda gercekten ayrilacagiz bir gün diye korkuyorum...

hadi ne giyeceğini detaylandırdın konuyu açtın,telefonda konuşırken daha niye 2.kırmızılı yerdeki cümleyi kuruyosun olayı uzatmak ister gibi, yavaştan eşine benzemiş olabilirmisin

eşin abartmış sende körüklemişsin gerçekten..
neyse geçti madem inşallah bi daha yaşanmaz böyle tatsızlıklar...

Back
X