Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziranın 18i erken doğum yaptım sonrasında kürtajla içim temizlendi temmuzun 20sıne kadar kanamam decam etti 11 gün sonra tekrar başladı ve hala devam ediyo kahverengi şeklinde böyle ibadetlerime devam edebilir miyim
yani doğum yaptınız mı yoksa düşük mü yaptınız?
45 gün geçmiş, her halükarda istihaze sayılır, her namaz öncesi yeni abdest alarak ibadetlerinize devam edebilirsiniz diye biliyorum. bir de bence bi o kadar önemlisi doktora gidin
yani doğum yaptınız mı yoksa düşük mü yaptınız?
45 gün geçmiş, her halükarda istihaze sayılır, her namaz öncesi yeni abdest alarak ibadetlerinize devam edebilirsiniz diye biliyorum. bir de bence bi o kadar önemlisi doktora gidin
40 gün geçtiyse sonrası özür sayılır ibadet edebilirsiniz. Adet sayılması için arada 2 hafta olması gerekir. Son kanamadan 15 güne kadar özür sayıp 15. günden sonrasını adet sayın