Bu adetmi yardımcı olurmusunuz

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
Haziranın 18i erken doğum yaptım sonrasında kürtajla içim temizlendi temmuzun 20sıne kadar kanamam decam etti 11 gün sonra tekrar başladı ve hala devam ediyo kahverengi şeklinde böyle ibadetlerime devam edebilir miyim

yani doğum yaptınız mı yoksa düşük mü yaptınız?
45 gün geçmiş, her halükarda istihaze sayılır, her namaz öncesi yeni abdest alarak ibadetlerinize devam edebilirsiniz diye biliyorum. bir de bence bi o kadar önemlisi doktora gidin

yani doğum yaptınız mı yoksa düşük mü yaptınız?
45 gün geçmiş, her halükarda istihaze sayılır, her namaz öncesi yeni abdest alarak ibadetlerinize devam edebilirsiniz diye biliyorum. bir de bence bi o kadar önemlisi doktora gidin
Erken doğum yaptım düşük değil ama yaşamadı çocukda sizce ne gibi bi sorun olabilir

Erken doğum yaptım düşük değil ama yaşamadı çocukda sizce ne gibi bi sorun olabilir
40 gün geçtiyse sonrası özür sayılır ibadet edebilirsiniz. Adet sayılması için arada 2 hafta olması gerekir. Son kanamadan 15 güne kadar özür sayıp 15. günden sonrasını adet sayın

ne olabileceğini bilmiyorum, anormal mi kürtaj sonrası bu kadar kanama onu da bilmiyorum, ama en azından kontrol amaçlı gidebilirsiniz

Back
X