Bu ağrı sızı ne zaman geçecek lütfen yardım 🥺

Kayip balik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
62
62
3
Kızlar ayın 8inde ameliyat oldum hiç ödemim yokken 2. gün hapşırmamla yüzüm ödemlendi şuanda çok gergin ve zonkluyor canım acıyor normal mi bu süreç yoksa olmaması mı gerekiyor hiç ağrı acının bazıları öyle bahsediyor ki günden güne geçecek gibi ama ben sanki günden güne ödem şişlik zonklamam artıyor 🥺

Kızlar ayın 8inde ameliyat oldum hiç ödemim yokken 2. gün hapşırmamla yüzüm ödemlendi şuanda çok gergin ve zonkluyor canım acıyor normal mi bu süreç yoksa olmaması mı gerekiyor hiç ağrı acının bazıları öyle bahsediyor ki günden güne geçecek gibi ama ben sanki günden güne ödem şişlik zonklamam artıyor
Ameliyattan sonraki an benim için en kolay andı açıkçası narkoz ve ağrı kesicilerin etkisiyle heralde çok ağrımamıştı sonrasında bir hafta epey ağrılı geçmişti uyumakta güçlük çekiyordum biraz

Ameliyattan sonraki an benim için en kolay andı açıkçası narkoz ve ağrı kesicilerin etkisiyle heralde çok ağrımamıştı sonrasında bir hafta epey ağrılı geçmişti uyumakta güçlük çekiyordum biraz
Aynen canım benim aynı öyle oldu 1. Haftam doldu şimdiden sonra çok iyiyim elhamdülillah çok teşekkür ederim yine de bu tecrübeler benim için çok önemli sizin ne kadar oldu ameliyat olalı🙂🌼

Aynen canım benim aynı öyle oldu 1. Haftam doldu şimdiden sonra çok iyiyim elhamdülillah çok teşekkür ederim yine de bu tecrübeler benim için çok önemli sizin ne kadar oldu ameliyat olalı🙂🌼
Benim bu martta tam 1 yıl oldu canım çok şükür iyiyim 🙏🏻 Sizin de iyi olmanıza çok sevindim doktorlar zaten burunda ki ödemin gitmesi tam şeklin oturması için 6 ay falan geçmesi gerekli diyorlar ama bir kaç ay sonrasında daha iyi görünüyor zaten 🌸

Back
X