• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aile beni deli edecek....

Sen kocanı alıp başka bir ile kaç bacım.. Hep birlikte iç içe girmişsiniz o diyor bir laf öbürü diyor bir laf .. Yaz yaz bitiremezsin buraya . Okurken çok zorlandım :KK14: Eşinle kaçıp huzur bul..

anladığm kadarıyla tercüme edeym ben isterseniz :KK70: kadının kocası dövüyormuş bunu buda kaynanasına oğlun beni dövüyor demiş. kaynana da aç değilsin açıkta değilsin demiş. sonra bu kadın görümcesi ile kavga etmiş. eltisi de kavgaya karışık görümceyi savunmuş buda eltisi için ona ne ki kavga diyor :KK70:

:KK69::KK69::KK69: Boyle bıle karışık kım kıme digerını anlamamakta haklıyız

yemin ederim kim kime ne demiş hiçbir şey anlamadım :110:

reklam arasinda yanlislikla Muge Anlinin programina denk gelmis gibi hissettim kendimi. hani studyoda bir teyze olur o teyze telefondakiyle kavga eder, garibim muge de seyirciye tercume etmeye calisirken kendi karistirir isin icinden cikamazya ayni o gibi oldum yemin ederim.

Slm arkadaslar oncelikle esimin ailesi ile ilgili bir seyler yazmistim ...neyse ben kaynanami 2 aydir hic aramadim esimde üstlenmedi o kadar neyse dün dedim bi arayayim sorup kapatayim aradim bir birimizi sorduk bu kaynana basladi söylenmeye yok siz 3 gelin bir birinizden betersiniZ yok benim cocuklarim oluyor siz olmuyorsunuz diyorum ...Anne bak senin oglun beni dövüyordu ...kadın dedi sende kendine vurdurtma ... benim oglum evine bakiyor seni ac acikta birakmiyo ...ben baya sinirlendim .dedim ki Anne ben diyorum beni dövdü sen diyorsun ac degilsin ben sana bize bakmiyormu diyorum ben diyorum dövüyo kadin yine ayni suçu bana atti..neyse eltimle konusmami istedi bende esimle 3 kez gittik hic sormadi bile beni dedim gelmiyorda bana dedim illa benmi hep ayagina gideyim dedim bana diyo sen git sen sor yine neyse dedim kaynimda yasadigimiz olaydan hep beni suclu yapmis dedim senin oglun hayatta demez benim karim yalnis yapmis yapmsa bile demez yapmis dedim hem ben senin gelininle kavga etmedim görūmcemle ettim ona ne oldu da bana boyle yapti ben ona hic lafta soylemedim neymis benim eltim ben görumceme laf söyledim diye benimle kavga etmis ..bende senin gelinin o kadar cokmu seviyor kizini ki benimle kavga etti hic yoktan ...sonra bana dõnüp diyor ki kaynim benim hic olmadigimi sõylemis birileri daha demi s kim diyorum soylemio cunku kafadan atiyor kizlar bide bana diyorki git kaynim ve eltimden özür dilememi istedi şok oldum ya simdi ben ne yapayim benim kocam bile demedi õzür dile bunu kaynana õzür dile dedi ölüm olsa dilememde sinir oldum ya ...ve eltimde iki kiziyla etmedigi kavga da kalmamistir yani a a ...
Benimde kaynana aynen öyle dövse kendimi dövdürme diyor küfür etse bi şey yapmasan benim oğlum küfür etmez diyor. İki dafe çok kötü kavga ettik ağza alınmayacak laflar söyledi terbiyesiz ama yinede barıştık yinede ben özür diledim yine ben kahrını çekiyorum ayyyyy kaynana derdi bitmiyor vala bağıracam artık ööööfff anlatmakla görmek aynı değil canım görmek lazım bu kaynanalarla münakaşaya girilmez çğnkü ne kadar konuşursan daha çok rekabet ederler seninle.

Konuda karşılıklı atışanlar az daha devam ederlerse güçlü ve banlı kadın olacaklar.

Back
X