Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar 4 nisanda kan tahlili yaptirdim sonuc sıfır cikti aksama da adet oldum zaten.. simdi adetime 13 gun var ve benden kahverengi akinti geldi.. bu neden olabilir.. yumurtlama gununde gelir mi boyle
Kizlar 4 nisanda kan tahlili yaptirdim sonuc sıfır cikti aksama da adet oldum zaten.. simdi adetime 13 gun var ve benden kahverengi akinti geldi.. bu neden olabilir.. yumurtlama gununde gelir mi boyle
Olsun sabah spermler daha hareketli sağlıklı oluyor. Zaten yumurtlama gunundeysen 12 saat yumurtan canlı kalabiliyor. Dua et canim hayırlısı. Bende cok uğraştım tedavi gördüm olmadi vazgectim yeter artık Rabbim zamani gelince verir veya vermez daha ugrasmicam dedim ve 2ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Suan 15haftalik hamileyim insallah isteyen herkes yaşasın.