• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu akşam için yardım (acil)

Queen_of_the_Outlaws

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
24
0
86
Ankara
Aşık olduğum ama beni fazla takmayan adam bundan 3 hafta sonra şehirden gidiyor. Devamlı olarak çıktıkları bir mekan var ancak bu akşam başka bir yerin açılışında da olacakmış. Tam bir dengesiz terazi kadını olarak neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyorum. Lütfen yardımcı olun.:1shok:

cnm neye karar vermeye calistigini ve ne gibi bi yardim bekledigini anlayamadim bilmiyorumkismile
biraz daha acarsan yardimci olabiliriz belki

Hoşlandığım adam her salı müzik grubuyla beraber sahneye çıkıyorlar. Bundan 1 ay sonra Amerika'ya gidiyor. Bu akşam her salı çıktıkları mekan haricinde bir barın açılışında da çalacaklarmış. Ancak ve ancak 2 şık arasında kaldım. 1.si eğer gidersem takip ediyor konumuna düşücem ama ileride belki de keşke demekten kurtulucam. 2.si gitmeyeceğim ve akşam sıkıntımdan çatlayacam. Ama hangisi daha doğru ve iyi olur bilemedim. Sizce napiyim? eyvahedigeldismile

Senin de içinden açılmak geçiyor ve destek bekliyorsun :jeyyar:
Kuzenimin hayatıma yer etmiş bir lafı var;
"Git, al karşına konuş..Kaybedeceğin birşey yok belki de kazanırsın "

Söz konusu açılma olduğunda şöyle de bir problem oluyor yalnız. Bundan 2 ay kadar önce seni sevmek istiyorum demiştim ancak bilmediğim bir gerçek olarak kız arkadaşı vardı. Sustum. Şimdi kız yok yani varda birlikte değiller arkadaşlar. Ve ben şu son 3-4 haftayı da katletmekten korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ancak ve ancak eğer yüz yüze konuşursam da dinlemek ve aklı selim bir açıklama yapmak durumunda.

Söz konusu açılma olduğunda şöyle de bir problem oluyor yalnız. Bundan 2 ay kadar önce seni sevmek istiyorum demiştim ancak bilmediğim bir gerçek olarak kız arkadaşı vardı. Sustum. Şimdi kız yok yani varda birlikte değiller arkadaşlar. Ve ben şu son 3-4 haftayı da katletmekten korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ancak ve ancak eğer yüz yüze konuşursam da dinlemek ve aklı selim bir açıklama yapmak durumunda.
Yani senin ona karşı olan duygularını zaten biliyor..Bu durumda madem sevgilisinden ayrıldı, sana gelmiş olması gerekmez miydi?
Ayrıca sen "seni sevmek istiyorum" dediğinde onun kurduğu cümle neydi?

Yani senin ona karşı olan duygularını zaten biliyor..Bu durumda madem sevgilisinden ayrıldı, sana gelmiş olması gerekmez miydi?
Ayrıca sen "seni sevmek istiyorum" dediğinde onun kurduğu cümle neydi?

Seni seviyorum demeye dilim varmadı ne yalan söyleyeyim korktum biraz da :D "Malesef başka birsiyle beraberim keşke başka bir zaman olsaydı" dedi.CADIARZU

Seni seviyorum demeye dilim varmadı ne yalan söyleyeyim korktum biraz da :D "Malesef başka birsiyle beraberim keşke başka bir zaman olsaydı" dedi.CADIARZU

Açık kapı bırakmış..Eğer reddedilsen de üzülmeyeceksen konuş derim ben.Çünkü iki seçenek var.Ya gerçekten öyle düşündüğü için sana bu cümleyi kurdu, ya da seni kırmamak için nazikçe reddetti..
Git ve söyle dürüst ol..İçinden geçeni bize söylediğini söyle..Sana birşey sölicem de, içimde kalırsa sen gittikten sonra kendi kendime kızarım, rahatlamak için, sonradan pişman olmamak için sana bunu söylemem lazım de ve dökül :jeyyar:

Back
X