bu akşam içn herşeyim hazır içeri buyrunn(RESimli)

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
bu aksam (21 haziran2010) 7bucukta baslıyor.

giyceğim elbise :adilışık,50TL. önü V yakalı kalın askılı. üstümde böyle duruyor ;

ayakkabımın modeli böyle ama tamamen rugan ve siyah.

cantamda ayakkabımla takım, rugan,siyah,küçük el çantası.

saçlarımı kendim yapcam birazdan. maşa yapcam,makyajı abartmıcam, sadece parlatıcı,biraz ruj.canlı pembe. göz kalemi ve rimel.
takı olarak küçük küçük pırıltıları olan uzun şık bi kolyem var onu takcam,küpe olarak uzun pırıltılı küpe.
beğendinizmii :) yorumlarınızı bekliyorumm...yerimseniben

güle güle giy canım.......güzel olur ayakkabılarına bayıldım özellikle ...elbisende şık gördüğüm kadarıyla tam net gözükmüyor ama...çok hoş olucana eminim :)

Elbiseden bişe anlayamadımki yorum yapayım.

Belli olmuyor valla:sm_confused:

saçını ve makyajını kendin yapman hoş evet abartma cünkü elbisen iddalı bence çok guzel olacaksın eminim

elbisesin albenisi zaten dar ve vucuda oturuyo olması. çok sade .ama yaka kısmı şöyle :

önü büzgülü büzgülü. sade.

saçını ve makyajını kendin yapman hoş evet abartma cünkü elbisen iddalı bence çok guzel olacaksın eminim
evet elbise sade ve aynı zamanda iddalı. ve tam vucuduma oturduğu içn çok hoş görünüyo:) bireazdan makyajımı yapıp çıkcam evden.teşekkür ederim canım:)

güle güle giy canım.......güzel olur ayakkabılarına bayıldım özellikle ...elbisende şık gördüğüm kadarıyla tam net gözükmüyor ama...çok hoş olucana eminim :)
çok teşekkür ederim canım.:)

kızlar cok güzel bi mezuniyet partisiydi. herkes herrrşeyi çok abartmıştı.gelin başı ve gelin makyajı gibi yapmışlar,mahvetmişlerdi kendilerini . ben sade ve şık olmuştum.hocalarımızda gelmişti,tüm hocalar en çok beni beğendiklerini söylediler:)

teşekkür ederim hepinizeee

ayakkabılar güzel ama elbisen pek belli olmasada sanırım büzgülü ve siyahh çok asil duruyor iyi eglenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…