Bu alanda çok iyiyim diyen varsa ??

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
Merhaba arkadaşlar.Doğru yer mi konuyu açtığım yer bilmiyorum ama en çok bu topiği takip eden olduğu için buradan size ulaşmak istedim.Ben 24 yaşındayım.Doğru düzgün kendime pek bakmıyorum.Makyaj olur saç olur giyim falan hep spordur.İşte biraz salaşım.Bi düzen vermek istiyorum kendime.Makyajı da doğru düzgün yapamıyorum sanki.Bir rimel sürüyorum birde belki ruj.Ne eyeliner çekebiliyorum nede çektiğim sürme kalıcı kalıyor.Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varsa ister burdan ister özel mesajdan yardımcı olursa çok sevinirim.Ben bu alanda iyiyim diyen,işin püf noktaları şudur diyen arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Salaşlıktan kurtarın beni artık :)

Bunun en çok alışverişle ilgisi var. Salaş giyindiğinin farkındaysan salaş şeyler almaman gerekiyor. yada salaş bir parçayı düz bir parçayla kombin edebilirsin.
Makyaj için de makyaj videoları çok faydalı oluyor. Youtube'dan açıp izlersen ve doğru ürünleri kullanırsan kolay akmayan şık makyajlar yapabilirsin.
Ama bence makyajın püf noktası temiz cilt. Aşırı olmayan bir göz makyajı ve hafif bir ruj çok kaliteli duruyor. Bronz tonlarda krem far alırsan her gün kullanabilirsin mesela. Her kıyafete gidiyor ve ne çok abartı duruyor ne de özensiz.

Bunun en çok alışverişle ilgisi var. Salaş giyindiğinin farkındaysan salaş şeyler almaman gerekiyor. yada salaş bir parçayı düz bir parçayla kombin edebilirsin.
Makyaj için de makyaj videoları çok faydalı oluyor. Youtube'dan açıp izlersen ve doğru ürünleri kullanırsan kolay akmayan şık makyajlar yapabilirsin.
Ama bence makyajın püf noktası temiz cilt. Aşırı olmayan bir göz makyajı ve hafif bir ruj çok kaliteli duruyor. Bronz tonlarda krem far alırsan her gün kullanabilirsin mesela. Her kıyafete gidiyor ve ne çok abartı duruyor ne de özensiz.
Evet güzel öneriler dikkate alacağım teşekkürler :)

oncelikle gozune eyeliner cekemiyorsan kalemle yapmayi dene kalemi gozunun ustune cek duzgun olmazsa ustunden far cubugu gibi ucu sungerli bir cubukla kalemi hafif yay daha duzgun durur ustune bol rimel
ruju surerken yapilan hata direk ruju oldugu gibi surmek ben ruju oylesine surerim ustune parmagimla duzeltirim her yere esit yayilir
allik alirken cok net koyu renkler alma daha sade olsun yoksa cok kotu durabilir
ve saclarin guzel sekil verilmis fonlu masali olursa ya da dogal da olsa taranmis bakimli olursa cok guzel durur
giyinmeye gelince kilonu boyunu bilmiyorum acik misin kapali misin bilmiyorum o yuzden yorum yapamiycam

youtube ve instagramdan çok güzel öğrenebilirsin. arkadaşın deddiği gibi sebibebi var deniz var. hatunlar adım adım öğreriyo

İnternette izlediğim videolarda en kolay bu bej bronz açık yada çok fazla renkli olmayan farlarla güzel ve kolay makyaj teknikleri var.Abartısız.Farla eyeliner sürüp yada kalem yerine far sürmek gibi teknikler.Sanırım bana en uygun bunlar.Yapabileceğim tarzda.Sizce beyaz tenli ela gözlü birine yakışacak far renkleri neler olabilir?

oncelikle gozune eyeliner cekemiyorsan kalemle yapmayi dene kalemi gozunun ustune cek duzgun olmazsa ustunden far cubugu gibi ucu sungerli bir cubukla kalemi hafif yay daha duzgun durur ustune bol rimel
ruju surerken yapilan hata direk ruju oldugu gibi surmek ben ruju oylesine surerim ustune parmagimla duzeltirim her yere esit yayilir
allik alirken cok net koyu renkler alma daha sade olsun yoksa cok kotu durabilir
ve saclarin guzel sekil verilmis fonlu masali olursa ya da dogal da olsa taranmis bakimli olursa cok guzel durur
giyinmeye gelince kilonu boyunu bilmiyorum acik misin kapali misin bilmiyorum o yuzden yorum yapamiycam
boyum 1.62 kilom 57 açığım beyaz tenli ela gözlü geniş omuzlu birisiyım :)

Merhaba arkadaşlar.Doğru yer mi konuyu açtığım yer bilmiyorum ama en çok bu topiği takip eden olduğu için buradan size ulaşmak istedim.Ben 24 yaşındayım.Doğru düzgün kendime pek bakmıyorum.Makyaj olur saç olur giyim falan hep spordur.İşte biraz salaşım.Bi düzen vermek istiyorum kendime.Makyajı da doğru düzgün yapamıyorum sanki.Bir rimel sürüyorum birde belki ruj.Ne eyeliner çekebiliyorum nede çektiğim sürme kalıcı kalıyor.Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varsa ister burdan ister özel mesajdan yardımcı olursa çok sevinirim.Ben bu alanda iyiyim diyen,işin püf noktaları şudur diyen arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Salaşlıktan kurtarın beni artık :)
ben iyiyim bu konuda diyemem ben de 24 yaşındayım.
Ama yine de idare ederim sanırım.
yüzünü mutlaka temiz tutmalısın. makyajdan daha önemli temiz sağlıklı bir cilt.
ben yüzümü temizleme jeliyle yıkar toniğimi sürer ve nemlendiririm.
haftada bir de maske yaparım.

tırnaklarıma her zaman oje sürmesemde ortalama bir boyda keser ve törpülerim.
ellerimi günde 5-6 kere nemlendiririm.
duştan çıktıktan sonra vücut spreyi sıkarım.

saçlarıma pek iyi bakmıyorum. o konuda bişey diyemicem.
makyaj yaparken de
önce nemlendirici
sonra hafif bir pudra ya da BB krem sürerim.
far pek kullanmıyorum kullanırsam da naturel tonlar şeftali, kahve, pembemsi renkler tercih ederim.
kirpiklerim az olduğu için göz kapaklarım boş görünmesin diye üst göz kapağının içine de kalem çekiyorum. sonra keçe kalem gibi ucu olan kalem tipi eyeliner sürerim. kuyruk falan yapmam. onu yüzüme yakıştırmıyorum.
sonra rimelimi sürerim
elmacık kemiklerimin üstüne şeftali tonlarında çok hafif allık (varla yok arası yaparım öyle palyaço gibi sevmiyorum)
dudağıma da günlük işe giderken falan doğal renklerde ruj sürerim. turuncuya çalan bi rujum var yıllardır onu tercih ediyorum günlük.

kıyafet olarak da çoğu zaman spor ayakkabı giyerdim ama etek elbise giydiğimde orta boy topuklar, dolgu topuk ve bazen ince yüksek topuk kullanıyorum. elbise insanı feminen gösteren bişey, mutlaka kullanmalısın.

ıse sacını degıstırmekle basla derım guzel bır kesım yap sana uyan bır renktede boya yap ama sımdıkı rengınden farklı olsun

Back
X