Bu aldatma mi flört mü

Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan on sevismesi iste bi sure

Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi
Bu da aldatmanin ön sevismesi, muhtemelen hiç kimse yatakta seviserek aldatmaya başlamıyordur ilk etabı budur yani

evli bir kadının/adamın hemcinsi dışındaki biriyle zaruriyet olmaksızın kurduğu her iletişim çabası, ortamlardaki ekstra muhabbeti, göz teması aldatmadır.
Kulaklarımıza tıkaç, gözümüze de at gözlüğü takalım mı? Tamam konu absürt ama sizin yazdığınız da fazla abartı. İnsanlarla sadece zorunda kaldığımız için iletişim kurmaz, sosyalleşmeyiz.

Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi

Az öncede dedim ya.Aylar öncesine dayanıyor. Hala aktif olarak devam ediyor. Arkadaşımın eşinin de katıldığı haftalık organizasyonlarimiz var.ve ben kendi adıma gönül rahatlığı arıyorum.

Arkadaşınızın kiminle, hangi konuda mesajlaştığını ve mesaj içeriklerini siz nereden biliyorsunuz?

Önceki iki konunuza baktım.

Kocasının yakın arkadaşıyla mesajlaşan arkadaşım vs diye açtığınız bu konunun aynısına ve sakin sessiz olan eşinizin arkadaşını evinize davet ettiğiniz olaylı konuya.

Nedense kocasının yakın arkadaşıyla masumca(!) mesajlaşıp flörtleşen sizsiniz gibi geldi.
Aileniz o tokatları bir şeylerden rahatsız olarak atmış gibi geldi bir de.

Şayet ben çok arkadaş canlısı da olsam arkadaşım için 2 defa aynı konuyu açmazdım. Bir üyenin de dediği gibi ne duymayı bekliyorsunuz anlayamadım ?

Mesajlaşan kişi bir arkadaş değil de siz misiniz ? Filtre Kahve Filtre Kahve nin tespiti doğru mu ?

Hayir değilim.Bu konu birkaç ay önceye dayanıyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Ve sonunda üzülecek gibi hissediyorum
Sende o kadar üzüldün demek arkadaşına. Ağlamaktan evdeki parkelerde kabardı mı canım? Ne kadarda düşünceli bir dostsun

Kocanız sizce aynı şeyi yaparsa fört ve aldatma olur mu? Bu soruya hayır diyebiliyorsanız aldatma değil :)
Kandırmayın kendinizi, sevmiyorsanız eşinizi de boşanın. Aldatmayın eşlerinizi yahu, ayıp denilen bir şey var! Azıcık edep, azıcık namus, azıcık şeref...

Siz eğer yaşam enerjinizi eşinizden değil de, başka birinden alıyorsanız bu durum masum olarak kabul edilemez. Aldatma sayılması için sadece tenin tene değmesi gerekmez. Kalbin kalbe değmesi basbayağı aldatma sayılır. Vicdan yapabilirsiniz evet.

(Dikkat ettiyseniz arkadaşınız demiyorum, direkt size söylüyorum)

Tivolim yayla çiçeğim, kocanın zaten elle tutulur pek bir yanı yoktu. Bir de bu mu çıktı başına?

Evli kadinin niyeti onemli bence sadece arkadas olarak gorup yaptiysa bunun adina aldatma denilmez ama niyet bozuksa aldatmaya girer suda var kocanizin hosuna gitmeyecegi şeyi yapmayin ben esimin bi kadinla bu tur muhaabbete girmesini istemem mesela

Back
X