Bu ALLAHTAN reva mı ?

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar bugün öyle öfkeliyim ki tarifi yok ne yapsam sakinleşemiyorum kaynanam arayıp kaynımı bikaç ay önce nişanlamışken şimdide görümcemi nişanlıyormuş işin tuhaf tarafı eşimle benim işimiz olduğu halde karşı çıkan kaynanam ne kaynıma ne görümceme karşı çıkmıyor destekliyor ve bana gelince paramız yok diyen kadın şimdi onlara nişan düğün yapıyor beni ise bir korku aldı çünkü bizim üzerimize yıkmalarından korkuyorum masrafları sıkıntımı öfkemi anlatacak kelime bulamıyorum var mı böyle şeyler yaşayan hanımlar içinizde sizce bu ALLAHTAN revamı benim suçum neydide boçlarla cebelleşiyorum hala ya onlar of allahım offffffff :52:

Bence bosuna korkuyorsunuz sadece konusmuslar, bu masraflari sizin üzerinize yikacagi
anlamina gelmez.
Eger öyle bir niyeti varsada, yapamayacaginizi söylersiniz.
Madem esiniz icin birsey yapilmadi, o zaman kayninda kendisi yapsin abisinden
beklemeye hakki yok.

Eğer böyle bir şey söylerse kesinlikle kabul etmeyin.Sizin için bir şey yapmamış sonuçta.

Koyunlar geçerken tele takılacak da o tellerde yünler birikecek de o biriken yünler toplanacak da... hikayesine dönmüş sizin durum. Ortada size yıkılan bir kuruş bile yokken yok yere kendinizi üzüyorsunuz. Önce sizden bir kuruş borç ödemeniz istensin, o zaman üzülün.
Kayın biraderinizle görümceniz için de sevinin bence, ne güzel evlenip yuvalarını kuracaklar. Size yapıldığı gibi onları da üzseler hoşunuza mı gidecekti? Kimsenin mutsuzluğu mutluluk kaynağı olmamalıdır.

Bence bosuna korkuyorsunuz sadece konusmuslar, bu masraflari sizin üzerinize yikacagi
anlamina gelmez.
Eger öyle bir niyeti varsada, yapamayacaginizi söylersiniz.
Madem esiniz icin birsey yapilmadi, o zaman kayninda kendisi yapsin abisinden
beklemeye hakki yok.

yapılmadı canım yapılmadığı gibi birde maddi beklenti içine girdiler ikimizde çalıştığımız için ama bıktım sıkıldım bu hayattan hep aynı şeyler dönüp dolaşıp gözüme sokuluyor inanın bu mesaj beni rahatlattı çok t.ederim inşl beni çığrımdan çıkarmazlar artık tahammül edemiyorum çünkü :14:

Koyunlar geçerken tele takılacak da o tellerde yünler birikecek de o biriken yünler toplanacak da... hikayesine dönmüş sizin durum. Ortada size yıkılan bir kuruş bile yokken yok yere kendinizi üzüyorsunuz. Önce sizden bir kuruş borç ödemeniz istensin, o zaman üzülün.
Kayın biraderinizle görümceniz için de sevinin bence, ne güzel evlenip yuvalarını kuracaklar. Size yapıldığı gibi onları da üzseler hoşunuza mı gidecekti? Kimsenin mutsuzluğu mutluluk kaynağı olmamalıdır.

canım biz değil onlar bizim mutsuzluğumuzdan beslendiler resmen biz eşimle 8 yıl çıkıp herşeye katlanarak bugünlere geldik ama onlar istemedi çünkü abilerinin parasını yiyemedikleri için çok öfkelendiler abi mutlu ol demediler bgün olsun biraz daha bekleseydiniz diye başımızın etini yediler :47: bize yardım etmediler ama kaynanam şimdi onların düğün masrafları için sıkıntıya girmiş durumda ya biz neydik acaab üvey evlat mı :52::52:

canım biz değil onlar bizim mutsuzluğumuzdan beslendiler resmen biz eşimle 8 yıl çıkıp herşeye katlanarak bugünlere geldik ama onlar istemedi çünkü abilerinin parasını yiyemedikleri için çok öfkelendiler abi mutlu ol demediler bgün olsun biraz daha bekleseydiniz diye başımızın etini yediler :47: bize yardım etmediler ama kaynanam şimdi onların düğün masrafları için sıkıntıya girmiş durumda ya biz neydik acaab üvey evlat mı :52::52:

Önceki konunda da yazmıştım, eşinin ailesinin yaptıkları ayrımcılık olabilir ancak olmuş bitmiş bir şey için kendinizi gereksiz yere üzüyorsunuz, unutup çekirdek ailenizi mutlu etmeniz gerekirken "yok kaynım verdiği parayı istedi, yok kaynım dün tanıştığı kızla evlenecek" diye kendinizi yıpratıyorsunuz.
Bırakın yapsın düğünlerini k.valideniz. Siz de misafir gibi gidersiniz düğüne, bir bilezik, altın, artık üzerinize ne düşerse takar, çekilirsiniz kenara. Sizden para istenirse de "yok" dersiniz, bu kadar basit. Hiç kendinizi üzecek bir durum göremiyorum ben.

Önceki konunda da yazmıştım, eşinin ailesinin yaptıkları ayrımcılık olabilir ancak olmuş bitmiş bir şey için kendinizi gereksiz yere üzüyorsunuz, unutup çekirdek ailenizi mutlu etmeniz gerekirken "yok kaynım verdiği parayı istedi, yok kaynım dün tanıştığı kızla evlenecek" diye kendinizi yıpratıyorsunuz.
Bırakın yapsın düğünlerini k.valideniz. Siz de misafir gibi gidersiniz düğüne, bir bilezik, altın, artık üzerinize ne düşerse takar, çekilirsiniz kenara. Sizden para istenirse de "yok" dersiniz, bu kadar basit. Hiç kendinizi üzecek bir durum göremiyorum ben.

canım haklısın ama ben yok desem ne olacak eşim beni ezip geçer bir borcada onlar için sokar beni şimdiden adana burması takacam ben para verecem ben diyor ben durmadan borç mu ödicem yok mu bunun çaresi eşimi nasıl yola getiririm sana değer verilmiyor sende verme diyebilirim :14:

eşinle açık açık konuş o zaman bize bişey yapılmadı biz kendimiz yaptık senden bi beklentileri olursa bişey yapma de için rahat etsin siz abi yenge olarak üstünüze düşeni yapın fazlasını yapmayın o zaman

Yok artık ya süreye kadar birçok şey aynı biz ilişkimizin 4,yılında evlenmeye karar verdik kaynim olmaz diye atladı kalkayinvalidee gücümüz yok olmaz dedi eşim de ben de kabul etmek zorunda kaldik 4 yıl sonra evlenmeye karar verdik
valide kredi çekin alın esyanin birde bizim takacagimiz bilezikleri alın sonra 10 000 kalanı ipe dugun yapin diye akıl verdi sağolsun çok üzüldüm neyse dugune 2hafta kala kanım sozlenmeye karar verdi kaynanam babasını kaybetti 5gün olmuştu kız istemeye gitti neyse bir hazırlık anlatamam biz evlendik 2ay sonra bize oturun diye verecekleri daireyi ozaman kıracıı var cikaramaz dedi kaynana ama kanıma dugun yapabilmek için satti
düğününü yaptı oğlunun eşim uvey değil ama atamam onlar benim ailem diyor da başka birşey demiyor
ben se ayda bir gidiyorum konuşuyorum ama öylesine unutmuyorum
hakkımı helal etmiyorum allaha havale ettim ben

canım arkadasım gene bir sorun...of of hasta olcaksın bak yorguncum cok takıyosun.ne olur uzulme canım benim...:5:

Sizi nasıl borca sokacak eşiniz.
Eşiniz diyelim ki kendini kardeşleri için borç altına soktu.
Siz de önlemlerini alırsınız.
Sizin fikrinizi almayan birine destek olmaz, tavrınızı koyarsınız.
Bakalım öyle mi olacak gerçekten.
-ecek, -acak diye yaşanır mı?

ben varım canım senle aynı durumda, biz evlenirken hiçbirşey yapmadılar düğünü masrafları hepsini benim babacığım yaptı, onlar misafir gibi gelip gittiler, benimde bekar kaynım var ve kaynananm yeterki oğlum evlensin her istediğini yaparım diyor ama bana hiçbişi yapmamıştı.. eğer kaynım evlenmeye karar verirde kaynanam bizden para isterse tek kuruş bile verdirmem eşime, kusura bakmasınlar herkes kendi yapsın umurumda bile olmaz eşimde vermeye kalkarsa onunlada fena bozuşurum..

sende verdirme herkes kendi yapsın..

Son düzenleme:
daha ortada bişey yok dur bakalım...
konuşulmuş sadece..
eşin kabul etmez belki...

Ayrımcılık yapmaları hiç hoş bir şey değil ama henüz size aktarılan bir şey yok. Öyle bir taleple gelirlerse reddedersiniz. Şimdiden sinirlenmeyin bence. Gün ola harman ola

hanımlar hepinize tek tek t.ederim doğru haklısınız ortada bişey yok aslında ama devamlı arayıp düğün dernekten bahseden bir kaynanam ve kaynım var enson kaynım eşimden destek istemiş oda bana kim destek olmuştu paran yoksa evlenme demiş ama kaynım hayır evlenecem diye diretiyormuş doğru dürüst işi olmayan insan böyle yapıyorsa hanımlar emin olun kabağın başımıza patlaması yakındır :52: arayıp arayıp para isteyip moralimizi bozarsa benimle aynı durumda olan hanımların söylediğini yapıp sanırım eşimle arayı açacam :14: neden insanlar böyle anlamıyorum bir anne neden evlatları içinde brini itip kakar böyle bu ne cahilliktir anlamıyorum aklım almıyor artık

Back
X