Bu aralar ben de aynıyım ,Merhabalar herkese .
Anksiyetesi olanlar beni anlar umuyorum.
Bazen endişelerim o kadar yoğun oluyor ki gelecek için endiselenmekten bugünü hiç yaşayamıyorum . Sürekli kafamda ya şöyle olursa ya böyle olursa düşüncesi var.
Bir de evlilik arifesinde olunca düşünceler kafamda uçuşuyor. Aklıma bir şey takılıyor mesela onu hemen çözmem lazim ama zamanla cozulecek bir şey şuan olmaz ama o benim aklımı kemiriyor.
Özetle derdim su ; Allah'ını seven bana rahat olmayı öğretsin !!!!
Bunu bende merak ettim soracaktım.Evlilik arefesi gibi stresli donemlerde anksiyetenizin tavan yapmasi normal. Bu arada anksiyete tanısı aldiginiz mi uzmandan yoksa kendinizi mi boyle degerlendiriyorsunuz? 1
Endişelerinizi tetikleyecek olaylar yaşıyorsunuz o halde ?Merhabalar herkese .
Bazen endişelerim o kadar yoğun oluyor ki gelecek için endiselenmekten bugünü hiç yaşayamıyorum . Sürekli kafamda ya şöyle olursa ya böyle olursa düşüncesi var.
Bir de evlilik arifesinde olunca düşünceler kafamda uçuşuyor. Aklıma bir şey takılıyor mesela onu hemen çözmem lazim ama zamanla cozulecek bir şey şuan olmaz ama o benim aklımı kemiriyor.
Tanı aldim bir süre ilaçta kullandım çünkü çok yoğunlaştığı zaman fiziksel belirtiler vermeye başlıyor baş dönmesi gibi.Evlilik arefesi gibi stresli donemlerde anksiyetenizin tavan yapmasi normal. Bu arada anksiyete tanısı aldiginiz mi uzmandan yoksa kendinizi mi boyle degerlendiriyorsunuz? 1
Yogunlasiyor.cunku o dusunceyi cok onemsiyorsun onemsemezsen azalip kaybolacak.Tanı aldim bir süre ilaçta kullandım çünkü çok yoğunlaştığı zaman fiziksel belirtiler vermeye başlıyor baş dönmesi gibi.
İlaç kullanıyorum. Doğumdan sonra anksiyetem artınca yardım almadan yapamadım. Yoksa araba bile kullanamıyodum. Biraz olsun daha rahatım. Bi de ailede çok kayıp yaşadık 3-4 sene içinde. Onunda vermiş olduğu bi duygu durumu var. Yarına çıkacağımız belli değil yaşadığım anıda en iyi şekilde yaşamaya çalışıyorum.Merhabalar herkese .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?