2 senedir evliyiz ondan önce uzun bi flört dönemimiz oldu sevdik birleşmek için çabaladık sınavlardan geçtik evlendik ama sanki eşim evlendikten sonra değişti özellikle son 2-3 aydır sürekli didişme halindeyiz nası neden oluyor anlamıyorum saçma şeylerden bile tartışma çıkıyor açıkcası eşim bu aralar beni kırmakta pek çekinmiyor heralde evlendim ne olursa olsun psikolojisinde bi de takıntılı bugün annemle telefonda konuşuyorduk tatile gideceğimizi bi yer bulduğumuzu ayarlayacağımızı falan söyledik(rutin konuşmalar bi amaç bi kötülük yok)nereye gideceksiniz kaça ayarladınız falan dedi.neyse telefonu kapadım ne oldu ne konuştunuz dedi bende duydukların işte dedim annem için o meraklı melahat sorar sende ne varsa anlatırsın dedi çok şaşırdım şok oldum bugüne kadar olan tartışmalarımıza aileleri ortaya getirmedik hoş zaten ortada tartışmada yoktu annem sık telefon eden evimize sık gelen bize baskı yapan işimize karışan biri değil(tam tersi kendi ailesi öyledir ve annesiyle o çok paylaşımda bulunur ben pek anlatmam)gittiğimiz otelin fiyatını söylememden rahatsız olmuş he bi de fiyatını daha yüksek söylemeliymişim(ya neden böyle bi yalan söyleyim) kendimi düşürmeyi seviyomuşum annem mukayese yapmak için soruyormuş ablamlar baya pahalı bi yere gitti onlarla kıyaslarmış(anne böyle biri değildir aksine iyi yapmışsınız dedi sonuç da önümüz kış her türlü masraf oluyor dedi)aşırı kırıldım çok ağladım evliliğim hakkında resmen şüpheye düştüm kendi ailesiyle içli dışlı olup her türlü muhabbeti ederken iyi biz konuşunca böyle oluyor ne yapcağımı bilmiyorum fikir verin ne söyleyim ne yapıyım ben annemle tel.de konuşurken kelimelerimi seçip yalan mı söyliycem