bunları bir süre sonra aşıyosun. aileme laf ettirmiyorum zaten edecek birşeyde bulamıyor. o fırsatı ben vermiyorum. eğer başbaşa bıkrakırsam yada çok samimi olurlarsa mutlaka ama mutlaka kavga olurdu. annemin yemekleri bi yana kendi annesinin yemeklerini pek yemiyor. oraya gittimi aç geliyor. anneme özel olmadığını biliyorum. onun için anneme eşime yemek hazırlama tok gelir diyorum herseferinde. sıkıntı çıkmıyor. herşeyi söylemiyorum kısacası 2 tarafada
tüm bu yaptıklarım zamanla tecrübeyle oluşuyor. bildiğimden değil. hata yapa yapa. gerçi eşim hata yaptığında öğrenip bidaha yapmamayı öğrense daha iyi olacak oda ayrı. erkekler nedense işlerinemi gelmiyor yoksa hakikaten ders mi almıyor bilmiyorum durmadan aynı hatayı tekrarlıyor.
tüm bu yaptıklarım zamanla tecrübeyle oluşuyor. bildiğimden değil. hata yapa yapa. gerçi eşim hata yaptığında öğrenip bidaha yapmamayı öğrense daha iyi olacak oda ayrı. erkekler nedense işlerinemi gelmiyor yoksa hakikaten ders mi almıyor bilmiyorum durmadan aynı hatayı tekrarlıyor.