• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu arefe günü eşimi Allah a havale ediyorum

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
mrb arkadaşlar daha gecen gün konu açtım,hamile kalmam zor olduğu halde Allahıma binlerce kez şükürler olsun hamile kaldım,rabbim hayırlı bir şekilde devam etmesini sağlar inşallah,konuya geleyim,sabah eşimle beraber temizlik yaptık,gayet iyiydi herşey,dışarı cıkacagını söyledi bende iki gündür arkadaşlarınla dışardasın,bugün beraber çıkalım dedim,kıyamet kopardı,ben senlemi cıkıcam,arkadaşlarımla çıkıcam elindeki parfümü yere attı ağza alınmayacak şeyler söyledi,iyiki hamilesin senlemi uğraşıcam dedi,sabahtandır ağlıyorum,ben onu Allaha havale ettim,Allah onu bildiği gibi yapsın,şımarttım şımarttım sonuç bu,bundan sonra tek kelime konuşmucam,sizce haklı deilmiyim

Sakin ol, ağlamayı bırak, sana da bebişine de yazık. Hem sen ağladın diye eşin vaz mı geçti, gönlünü mü aldı... Giyin, süslen çık dışarı, biraz hava al, yürüyüş yap, kafanı dağıt, sonra da gel evine. Biraz rahat ol.

mrb arkadaşlar daha gecen gün konu açtım,hamile kalmam zor olduğu halde allahıma binlerce kez şükürler olsun hamile kaldım,rabbim hayırlı bir şekilde devam etmesini sağlar inşallah,konuya geleyim,sabah eşimle beraber temizlik yaptık,gayet iyiydi herşey,dışarı cıkacagını söyledi bende iki gündür arkadaşlarınla dışardasın,bugün beraber çıkalım dedim,kıyamet kopardı,ben senlemi cıkıcam,arkadaşlarımla çıkıcam elindeki parfümü yere attı ağza alınmayacak şeyler söyledi,iyiki hamilesin senlemi uğraşıcam dedi,sabahtandır ağlıyorum,ben onu allaha havale ettim,allah onu bildiği gibi yapsın,şımarttım şımarttım sonuç bu,bundan sonra tek kelime konuşmucam,sizce haklı deilmiyim

aynen bende :37:

allahtandamı korkuları yok bu koca milletinin anlamadım .iyiki hamilesin lafa bak sanki tek başına yaptın bebeği..
sıkma canını hamile halinle hemen hemen hepsi aynı bunların.:47:

Canım takma kafana kesin temizlik yaptı ya sen işi bilmemişsin bütün gün nazlıcaktın yoksa ahanda alırsın böyle cevabını tipik Türk erkeği

Yaptığı doğru değil ama yinede beddua etme sen hamilesin normalden daha duygusalsın şuan
eşinde belliki sana yardım etti ya sıkılmış 1 2 güne hepsini unutursunuz bayram günü küslük olmaz:31:

ben senle cıkmam arkadaslarımla cıkıcam dedi o kadar sinirlendim ki

bazen eşler anlayışsız olabiliyo malesef seninle aynı şeyi düşünemiyo :19:
sen istiyosunki zamanımız beraber geçsin o diyorki ben arkadaşlarıma gidicem :20:
tepkilerini ölçemiyolar işte ayarları yok ahh şu dilin kemiği olsa dilden çıkan kötü söz kalbine ok gibi saplanıyo malesef neyse takılma bunlarda geçer:29:

bu kadar aşırı tepki vermesinin altında birikmiş bir şeyler var bence

daha önceden sorunlar mı yaşadınız adam senden uzaklaşmış sanki, garip bir hali var o dediği laf ne öyle, hamilesin diye ne demek? hamile olmasan ne olacak sana tahammül mü ediyor yani bu adam kendi aklınca...

Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişini insallah :16:

Şu sıralar hamilelikten dolayıda cok hassassın canım belki aksam gönlünü alıcaktır sen beddua etme yine de.. Temizliğe yardım ettiği için arkadaslarında dediği gibi sıkılmıştır ama anlayacaktır hatasını diye ümit ediyorum.. Kırıldığını belirt yine de ama fevri ve sinirli davranma...

bu kadar aşırı tepki vermesinin altında birikmiş bir şeyler var bence

daha önceden sorunlar mı yaşadınız adam senden uzaklaşmış sanki, garip bir hali var o dediği laf ne öyle, hamilesin diye ne demek? hamile olmasan ne olacak sana tahammül mü ediyor yani bu adam kendi aklınca...

daha öncede hep arkadaşları yüzünden sorun yaşadık,hep onları bana tercih etti

Haklısın hemdeçok
Ama oda haklı temizlik yApmış ki bu gercekten erkeklerin yapmadığı bişi

Sende giyin süslen çık bence evde durup kurma

ben başka biri yada çapkınlık yaptığını düşünmüyorum
sadece sen gıtme dıyosun dıye ınadına gıtmı olabilir
yada yoruldu iş yaptı ya ben kadın mıyım falan trıbıne gırmış,erkek arkadaşlarıyla zaman gecirmeyi istemiş olabilir
akşama emınım herşey düzelecek sen bıraz naz yapıp belkı de düzelteceksin ve güzel güzel konuşacaksın tekrar bu konuyu onunla
şimdi otur dinlen üzme kendını ve bebeğini sakın
ıyı bayramlar hayatım:)))

Aranızda birikmiş sorunların etkisiyle patlamış...
Aksama duzelecegini dusunuyorum :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X