- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Iyi geceler kızlar benim hikayem evlendikten sonra başladı ilk evlendim hamile kaldım düştü bi daha hamile kalfim 7 aylık erken doğumla kaybettim bu benim miladim oldu bi daha hiç eskisi gibi olamadım bu süreçten sonra bilinmezlige girdik neden kaybettiğime dair kesin birsey yok 2 gün yasadi vefat etti neyse idtanbulda gitmediğim doktor perinatolog kalmadı bende gebe kalamadım tup bebeğe başladık ilk transferim tuttu 6 haftalik iken bir anda yoğun bir kanama başladı ve doktorun odasında muayene masasına çıkmaya çalışırken keseyi düşürdüm yaşadığım 2.tramva oldu pes etmedim yine transfere gittim transferin 5.gunu regl oldum artık yeter dedim kapatıyorum bu defteri doktorumun ısrarı ile son kez denedim Rabbe bin şükür çok zor bir gebelik geçirmeme rağmen saglikla kavuştum oglum 3 yaşına yaklaştı bi daha denemek istedim ve kalbi durdu kurtaj oldum kurtaj olali tam 4 ay oldu yapma diyorum bunu kendine çok yoruldun yiprandin diyorum ama yok içimdeki o duyguyu bastiramiyorum bu arzudan nasıl kurtulabilirim 1 embriyom kaldı ama hiç cesaretim yok bu aralar çevremdeki herkes masAllah sıraya girmiş bir de Rabbim hepsine saglikla nasip etsin ama insan nefsi kendisi içinde istiyor o güzel duyguları yeniden haksızlık belki zaten bir yavrum var şımarıklık 2.icin boyle olması ama kaybedince insan yeni bir bebege daha bir hasret kalıyor bu çıkmazdan beni yalnız Allah kurtaracak biliyorum hepinizden özür diliyorum bayagi uzun yazdım çünkü ins bana da isteyen herkese de Rabbim tez zamanda saglikla nasip eder..